Accident la Petrești

• publicat la: 4 ianuarie 2015
Accident la  Petrești

 

În data de 02.01.2015, în jurul orelor 20.20, în timp ce conducea un autoturism marca Opel Astra, pe DN 19, la km. 86+400m, în afara localității Petrești, H. Andrei de 23 ani, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a derapat, intrând în coliziune cu un copac aflat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și a lui F. Erika de 24 ani, pasageră în autoturism,acestia fiind incarcerati  in autoturismul distrus.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ardud i-au identificat pe H. C. de 17 ani și pe S. L. de 16 ani care, în data de 31.12.2014, în jurul orelor 18.30, au pătruns pe ușa neasigurată cu sistemul de închidere, într-o locuință de pe raza orașului Ardud, de unde au sustras un telefon mobil marca Samsung și suma de 15 lei, cauzând un prejudiciu total în valoare de 200 lei.

Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

În data de 03.01.2015, în jurul orei 10.00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați de către Spitalul Județean Satu Mare despre faptul că, în jurul orei 04.00, a fost adus cu ambulanța la UPU Satu Mare T. Arnold de 25 ani, care a fost diagnosticat cu traumatism abdominal, ruptură de mezenter și heroperitoneu, necesitând intervenție chirurgicală de urgență.

Din concluziile provizorii ale medicului legist a rezultat că acesta necesită 22 – 25 zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în pericol.

În urma verificărilor întreprinse de către polițiști a rezultat că T. Arnold aflându-se într-un bar de pe raza municipiului Satu Mare, pe fondul unor discuții contradictorii ce au degenerat într-o altercație, a fost agresat de către agenții de securitate ai unei firme de pe raza municipiului.

În cauză se efectează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă.

În timp de orasul era in  bezna de 3 zile,la data de 03.01.2015, în jurul orelor 16.30, polițiștii Secției 7 poliție rurală Carei au fost sesizați prin SNUAU 112 de către G. Carol de 43 ani despre faptul că, pe fondul unor neînțelegeri cu concubina sa V. Margit de 40 ani, aceasta l-a înțepat cu cuțitul în piciorul drept.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipiului Carei, unde a fost diagnosticat cu „plagă produsă prin înțeparea coapsei piciorului drept”, în cauză neimpunându-se internarea.

V. Margit este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

 

 

Lasati un comentariu