Cupa Futsal Carei la a V-a ediţie

• publicat la: 5 ianuarie 2015
Cupa Futsal Carei la a V-a ediţie

Municipiul Carei găzduieşte, sâmbătă şi duminică, 10-11 ianuarie 2015, a cincea  ediţie a Cupei Futsal, o competiţie internaţională de fotbal în sală.

Anul acesta, organizatorii anunţă participarea la ediţia din acest an a Cupei Futsal  a 16 echipe din mai multe judeţe din România  precum şi din Ungaria.

ROS ALBAŞTRII –  Satu Mare

DR BROWNS –  Baia Mare

VONAL FC – Cristuru Secuiesc

MALARIA  –  Oradea

BAR GAZ – Câmpia Turzii

POLGAR S.E. – Ungaria

BARATOK – Sanislău

UNIREA  – Valea lui Mihai

OSENI – Negreşti Oaş

HANGOVER – Sanislău

DIEGO SKY – Salonta

IMHOTEP  –  Satu Mare

BAD BOYS – Carei

GENCSESZTER UNITED  – Carei

PIRAŢII  –  Carei

VULTURU MINTIU GHERLII  –  Gherla

Vineri, 9 ianuarie 2014 de la ora 20.00 la Restaurantul „Ali Baba” din Carei va avea loc tragerea la sorți a programului, iar meciurile se vor desfășura sâmbătă, între orele 8.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 15.00 la Sala de Sport a Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei. Gala de premiere va avea loc duminică de la ora 16.10 în Sala de Sport a Colegiului Tehnic„Iuliu Maniu” Carei.

Meciurile vor fi arbitrate de arbitrii din Carei şi Satu Mare.Echipele vor disputa jocurile într-o formulă cu cinci jucători de câmp şi un portar, conform regulilor fotbalului de sală.

Organizatorii evenimentului sunt: Kovács Szabolcs, Gindele Gergő și Paul Sarvadi. Evenimentul se derulează cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei.

 

comentarii

de vasiii la 7 ianuarie 2015 - 11:01

sper sa nu datii muzica aia tampita la maxim….paul..?????

Lasati un comentariu