Cum să-ţi dezvolti o echipă de succes

• publicat la: 12 martie 2015
Cum să-ţi dezvolti o echipă de succes

Vrei să ştii Cum să-ţi dezvolti o echipă de succes?  Cum se acordă un feedback eficitent?

Te invităm Sâmbătă 14 Martie 2015, începând cu ora 14:00 la Universitatea de Vest “Vasile Goldis”, Str. Stefan cel Mare nr.7 unde va avea loc evenimentul “Fii schimbarea pe ce vrei să o vezi în lume”, organizat de Toastmasters Satu Mare.

Evenimentul consta în 2 training-uri susţinute de Călin Gâlea care ne va vorbi despre Cum să-ţi dezvolti o echipă de success şi Călin Iepure, care ne va vorbi despre: Cum se acordă un feedback eficitent.

Ce avantaje îţi aduce acest training?

–          Vei învăţa despre ce înseamnă viziunea.

–          Cum se formează echipa

–          Cum se face planificarea pentru a/ţi atinge obictivele

–          Cum te ajuta un feedback pozitiv

–          Cum trebuie să cardezi şi precadrezi feedback-ul

Despre Călin Gâlea

Călin este membru Toastmasters de mai bine de șase ani, Vicepreședinte Relații Publice al clubului Timișoara Toastmasters și Guvernator pe aria H2.

De curand a finalizat primului program oficial Toastmasters International „Speechcraft” în România!. Destinat persoanelor de peste 18 ani din afara cluburilor Toastmasters care doresc să își îmbunătățească abilitățile de vorbit în public.

Despre Călin Iepure

Fondatorul primului club Toastmasters din România, în prezent Guvernator al Toastmasters România. Călin este public speaker și trainer certificat ANC, facilitator Bootcamp University, facilitator Speaker Elite Timișoara și consultant in business.

Susține evenimente și traininguri pe teme legate de persuasiune, comunicare, vorbitul în public, leadership, antreprenoriat, management și folosirea mediului online pentru dezvoltarea afacerii.

Acest training este GRATUIT!

Lasati un comentariu