Încep înscrierile la clubul careian de karate

• publicat la: 9 septembrie 2023
Încep înscrierile la clubul careian de karate
.
„Ai tot auzit de Karate dar nu știi dacă este potrivit pentru tine sau pentru copilul tău? Acum ai ocazia să încerci antrenamentele alături de echipa Sakura Carei!
Începând cu 16 octombrie pornim o nouă grupă pentru începători la locația noastră de lângă Liceul Teoretic din Carei.
Pentru detalii ne găsiți pe Facebook, Instagram, TikTok sau la nr. de tel.: 0742-051-963; 0745-975-518.
A.C.S. Sakura Carei a fost înființat de Sensei Gheorghe Dărăban (centura neagra 5 dan) și Sensei Ingrid Engber (centura neagra 3 dan) în 2016 și face parte din Federația Română de Arte Marțiale (FRAM) și Shotokan Karate Do of United Nations (SKDUN).
Obiectivul nostru este promovarea sportului și karateului în rândul tinerilor din comunitate ca un element esențial pentru o educație de calitate și o viața sănătoasă.
Până în prezent echipa noastră formată din copii cu aptitudini remarcabile și antrenori profesioniști au reușit să reprezinte cu succes orașul nostru la evenimente naționale și mondiale, obținând rezultate semnificative: peste 150 de medalii de aur cucerite și aproape 400 medalii de argint și bronz câștigate la competițiile internaționale.
Dacă ești interesat să faci parte dintr-o echipă de succes și să pornești pe drumul Karate Do-ului nu ezita să ne contactezi.”
.

Lasati un comentariu