Percheziţii la Inspectoratul de Poliţie Satu Mare

• publicat la: 11 martie 2015
Percheziţii la Inspectoratul de Poliţie Satu Mare

Miercuri, DNA Oradea face percheziţii la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare şi la sediile mai multor firme, într-un dosar de corupţie. Faptele au fost comise în perioada 2013-2015, iar printre cei vizaţi se numără şeful IPJ şi adjunctul acestuia.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Oradea, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2013-2015.

În cursul zilei de 11 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate în județul Satu Mare, din care una este sediul unei instituții publice, iar restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, arată DNA.

comentarii

de marcu la 11 martie 2015 - 12:20

SA VINA DNA SI PNA SI DGA LA PRIMARIA CAREI UNDE SI FONDURILE EUROPENE SE DETURNEAZA CA SA VINA PE VALEA PRIMARILOR VEZI TEATRUL MUNICIPAL SI CENTRUL SOCIAL SI PAVAJELE DIN CENTRU PE PROIECTUL DE MODERNIZARE.
PRIMARUL ANGAJEAZA PRIOMA DATA PE GINERE IN PRIMNARIE SI ARE DATORII DE MILIARDE LA BUGETUL DE STAT SI TOT EL INTERZICE LA ROMANI BUSTURILE DAR CALCA PE TOTI ROMANII DIN ORAS CU TOTI UDMR CONSILIERI BAGATI LA TOATE CONBSILIIOE DE ADMINISTRATIE DE UNDE SUG BANII DE LA GUVERNUL PONTA!!!
MAFIA SPITAL E DE SPERIAT!

de Radu la 11 martie 2015 - 12:52

Nu pot sa opreasca si pe la Pol Carei Srl??

Lasati un comentariu