Cursuri gratuite de limba engleză la Biblioteca Judeţeană

• publicat la: 21 octombrie 2015
Cursuri gratuite de limba engleză la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Județeană Satu Mare, în colaborare cu Asociația “Satu Mare – Oraș Verde“, organizează în perioada 23 octombrie 2015 – 23 ianuarie 2016, cursuri gratuite de Limba engleză pentru începători.
Cursurile se vor derula în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 1700-1800, la Sala de lectură “Gheorghe Bulgăr“, situată pe Strada Decebal nr. 2 și vor fi livrate de către trainerul Opriș Gheorghe, voluntar în cadrul Asociației “Satu Mare – Oraș Verde“.

Metodele de predare, interactive și non formale, sunt axate pe dezvoltarea abilităților de comunicare în limba engleză ale cursanților.
Acest program, orientat către un larg segment de public, face parte din strategia Bibliotecii Județene Satu Mare de a încuraja activitățile de voluntariat și de a atrage noi membri ai comunității către carte, lectură și serviciile de bibliotecă. Organizatorii îi invită pe sătmăreni să participe în număr cât mai mare la acest program care vizează și procesul de învățare pe tot parcursul vieții, o componentă esențială în dezvoltarea indivizilor.

Lasati un comentariu