Consilierul Ciută solicită maşină pentru Centrul Cultural Carei

• publicat la: 23 octombrie 2015
Consilierul Ciută solicită maşină pentru Centrul Cultural Carei

Astăzi, 23 octombrie 2015, a avut loc o nouă şedinţă extraordinară a CL.

Inainte de a trece la discutarea proiectelor incluse pe Ordinea de zi, consilierii UDMR au votat împotriva propunerii liberalilor de a discuta problemele  cu care se confruntă careienii, la categoria  Diverse.

Proiectul  de hotărâre privind  aprobarea participării Municipiului Carei la Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional-program rabla 2015, în vederea achiziţionării a cinci autoturisme prin acest program de către Municipiul Carei a initiat dezbateri doar intre liberali si administratorul public, Beko Tamas. Ceilalti consilieri nu au fost interesati de soarta repartizarii masinilor noi ce se doresc a fi achizitionate.

Modalitatea de repartizare a celor 5 maşini noi a fost solicitată de către consilierul Ciută. Potrivit celor declarate de Beko Tamas, o maţină va fi repartizată primăriei, una pentru Poliţia Locală iar 2 pentru liceul tehnologic Simion Bărnuţiu. Va primi o maşină şi DSPL Carei.

..adică casăm 3 maşini de la Poliţia  Locală şi le dăm una înapoi şi mai avem şi pretenţia să fie eficienţi? Propun să dăm o maşină şi la Casa de Cultură pentru că ei mereu cară  aparatura necesară la spectacole cu maşinile lor personale..  a propus consilierul Ciută.

Administratorul Beko a dorit să fie supus la vot proiectul în forma iniţială, promiţând ca achiziţionarea unei maşini pentru Casa de Cultură să fie cuprinsă într-un proiect viitor, când vor exista şi posibilităţi financiare.

La finalul dezbaterii acestui proiect a intrat în sală şi primarul Kovacs.

Proiectul a fost aprobat în forma iniţială , cu menţiunea consilierului Ciută din Comisia Economică, de a achiziţiona  maşini  cu climă şi alte dotări suplimentare faţă de cele prevăzute iniţial.

www.buletindecarei.ro

comentarii

de flaviu la 23 octombrie 2015 - 18:48

domnule ciuta va felciti pentru ca va ganditi la toate si la toti!
dovedeste ca nu aveti nevoie de scaunul de primar pentru a va chivernisi ci pentru a reda respectul careienilor si institutiilor batjocorite de udmr!

de remus la 1 noiembrie 2015 - 10:00

tot consilierul ciuta vine cu propuneri necesare pentru toti angajatii nu numai pentru conducerea orasului!

Lasati un comentariu