Fotbal juniori

• publicat la: 7 octombrie 2015
Fotbal juniori

În data de 3 octombrie  s-au disputat la Carei partidele din cadrul primei etape a  turneului l Memorialul  ,,Gheorghe  Ene’’.

Vă  prezentăm  rezultatele meciurilor :

KINDER CAREI-JUNIORUL SATU MARE  11-2

KINDER CAREI-SOMESUL SATU MARE  11-1

JUNIORUL SATU MARE-SOMESUL SATU MARE 8-4

Lotul echipei  FC Kinder Carei: Heinrich Benjamin, Maxi Dominik, Varga Darius, Solymosi Mate, Merk Dominik, Lang Adam, Balogh Darian, Malinetescu Yanis, Chiorean Raul,
Sipos Raul, Caragea Sebastian    Antrenor: Gindele Gergely

Tot la Carei, în data de 4 octombrie s-a desfăşurat etapele I,II şi III  ale Interligii Naţionale de Fotbal U7, U8, U9 SI U 10.

Au participat echipele FC Kinder  Carei, Juniorul Satu Mare, Sporting Recea, Plimob Sighetu-Marmaţiei, fiecare club cu câte 4 grupe de vârstă. A fost un regal fotbalistic de care s-au bucurat atât copii, antrenorii, dar şi părinţii în număr mare prezenţi la stadion. Rezultatele acestor jocuri nu este publicabil, conform regulamentului emis de Federaţia Română de Fotbal, care s-a organizat în sistemul fiecare cu fiecare.  Terenul de joc cu dimensiuni normale a fost impărţit în patru terenuri cu dimensiuni reduse, 8 echipe jucând în aceeaşi perioadă 4 jocuri la fiecare categorie de vârstă. Timpul de joc uniform pentru toate grupele  este de  2 reprize a câte 15 minute cu o pauză de 5 minute.

În acest campionat alături de echipele din judeţul nostru mai sunt prezente şi echipe din judeţele: Bihor, Cluj, Sălaj, Bistriţa Năsăud, Maramureş. Următoarea etapă se organizează în intervalul de 18-19 octombrie 2015, locaţiile de desfăşurare fiind stabilite în zilelele următoare.

redactia

Lasati un comentariu