O altă zi fără cititorii din Bacău. Compensează careienii

• publicat la: 18 octombrie 2015
O altă zi fără cititorii din Bacău. Compensează careienii

Cu respect domnule primar Kovacs, vă aducem la cunoştinţă că nici în ziua de sâmbătă 17 octombrie 2015, nu am mai avut cititori din Bacău, după  ce finul jurnalist al domniei voastre a sesizat acest aspect.

Nu reuşim “să înţelegem”  de ce brusc cititorii fideli cu IP de Bacău au migrat către locaţia Carei, îngroşând astfel numărul cititorilor careieni.

Vă rugăm să nu intraţi în panică dacă nu puteţi să descifraţi misterul. Vă rugăm să vă menajaţi ca să puteţi conduce mai departe destinele careienilor contribuabili care să asigure funcţionarilor din aparatul domniei voastre un  salariu mediu lunar ce depăşeşte 970 de euro  după mărirea  cu 12% din 1 august 2015.

Ştim că nu faceţi parte din categoria careienilor contribuabili pentru că de fapt nu sunteţi careian. Careienii sunt mândri de  faptul că sunt careieni, nu numai la stadiul declarativ dar se şi înghesuie să îşi plătească la timp taxele şi impozitele ce le revin. Careienii sunt oameni civilizaţi , nu atentează la bunurile altora şi nici nu sunt cunoscuţi ca şi datornici ci dimpotrivă, ca şi oameni conştiincioşi, onesti, linistiti!  O poate confirma orice statistică a Poliţiei, zona Carei fiind de departe cea mai liniştită din judeţ. Evident, excepţia întăreşte regula.

După cum vă spuneam, Buletin de Carei rămâne mereu la datorie, preia din sarcinile domniei voastre total dezinteresat si asigură careienilor remedierea unora dintre  problemele cu care se confruntă.

Vă puteţi baza pe noi şi în continuare.

 

REDACŢIA

comentarii

de nuti la 20 octombrie 2015 - 17:05

sincere regrete draga amaliana pentru balega cu care teai ales…sper ca nu miroase si acasa cum miroase dupa ce face pe el cand e matol la una mica cu nanasu la viisoara

Lasati un comentariu