…”Merge şi aşa”…

• publicat la: 2 noiembrie 2015
…”Merge şi aşa”…

Înainte de sărbătoarea Zilei Armatei din data de 25 octombrie care a adunat la Carei  înalte oficialităţi din Guvern şi judeţene dar nu numai, au fost astupate şi pe alocuri asfaltate toate porţiunile din carosabil unde au fost efectuate lucrări la  programul  de investiţii „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judetul Satu Mare”, proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial Mediu.

Unele porţiuni au fost din nou dezgropate la câteva zile, pentru a aspira apa  ce băltea în subsol, la lucrările de amplasare a noii reţele de conducte. Se întîmpla  pe data de 19  octombrie…

Astăzi, 2 noiembrie 2015, în acelaşi punct nevralgic,  o motopompă aspira apa din  iar dezgropata secţiune de drum din faţa supermarketului Kaufland.

 

Pe Calea Mihai Viteazul, Atenţie şoferi la gurile de canal  denivelate faţă de asfalt, mai ales  cei care circulaţi noaptea şi nu aveţi cum să le sesizaţi în timp util.

redacţia

Atacurile  la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la condiţii decente de viaţă indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

Lasati un comentariu