Sondaj CURS: Băsescu va fi demis la referendum

• publicat la: 18 iulie 2012
Sondaj CURS: Băsescu va fi demis la referendum

Potrivit unui sondaj CURS, realizat la comanda Jurnalului Naţional, majoritatea românilor se pronunţă pentru demiterea lui Traian Băsescu. Cum au răspuns românii la întrebările care le-au fost puse.

Cum aveti de gand sa votati la acest referendum?

66% dintre cei care vor merge la referendum pe 29 iulie spun că vor vota PENTRU demisia lui Traian Basescu. 34% spun că vor vota împotrivă.

Dupa parerea dvs., Referendumul ar trebui validat (aprobat, recunoscut) numai daca se prezinta la vot 50% plus unu dintre cei inscrisi pe listele electorale?

31% sunt DA, in timp ce 41% dintre cei intervievati au considerat ca referendumul ar trebui validat indiferent de cati romani se prezinta la vot.

S-a stabilit ca pe 29 iulie sa aiba loc Referendumul pentru demiterea Presedintelui Traian Basescu. Dvs. cat de sigur sunteti ca veti merge la acest referendum?

61% din electorat este hotarat sa vina la referendum, 33% este procentul nehotaratilor, iar 4% au spus ca sigur nu vor merge sa voteze.

sursa ziare.ro

comentarii

de Gabi D la 21 iulie 2012 - 23:27

Sper sa fie demis!

de emil la 23 iulie 2012 - 15:03

Să te audă Dumnezeu!

de ali la 27 iulie 2012 - 21:17

Sper ca Dumnezeu sa-si intoarca fata si spre noi si Basescu sa fie demis cu un procent satisfacator.

de podina ioan la 2 august 2012 - 09:51

si asa a ajuns usl la 30% !!!

de jolti la 2 august 2012 - 10:34

ma nelule somer esti,pensia ai pierdut pe mana lui base si acum mai trebe sa scri cum zice tunde ca sa mai primesti o farfurie de mancare…traiesti bine ?

de TotiSintMincinosi la 2 august 2012 - 13:55

Adevărul este că partidele au un interes major să ignore faptul că populația scade cu repeziciune. Motivul. Dacă ar ține cont de această realitate, nr. aleșilor locali ar trebui diminuat direct proporțional. La fel și fondurile. Populație mai puțin numeroasă, aleși mai puțini ! Numărul parlamentarilor ar trebui redus de asemenea cu cca 30-40 în funcţie de cifrele date de recesămînt, chiar din toamna lui 2012. Asta nu se va întîmpla pentru că ar fi un cutremur in toate partidele. Partidele sunt complice în menținerea unei situații demografice fictive care le aduce multe avantaje. Numai acum la referendum lucrurile au ieșit la iveală din cauză că interesele celor implicați sunt divergente pentru moment. PDL continuă cu minciuna pentru că ea l-ar salva pe Traian Băsescu. USL este silit ptr prima dată să spună adevărul despre numărul real de alegători pentru că de data asta numai adevărul i-ar aduce victoria.Dacă nu cumva este prea tîrziu. ”

Lasati un comentariu