Noul consilier a depus jurământul. Primăria nu cunoaşte numele său corect

• publicat la: 26 noiembrie 2015
Noul consilier a depus jurământul. Primăria nu cunoaşte numele său corect

UPDATE: Mulţumim Primăriei Carei pentru promptitudinea cu care au fost corectate greşelile de pe pagina oficială şi mulţumim mai ales pentru că ne urmăreşte şi ţine seama de cele semnalate de  Buletin de Carei care nu este abonat la banii careienilor.

.

Miercuri, 25 noiembrie 2015, la şedinţa Consiliului Local Carei, în locul  consilierei demisionare Alina Mocanu  a fost validat prof. Nicolae Moldovan de la PSD, aflat pe listele USL la alegerile din 2012.

Acesta a depus jurământul iar apoi a participat la şedinţa  ca şi consilier cu drept de vot.

Lipsa oricărui român din conducerea administraţiei locale Kovacs   iese din nou în evidenţă şi  loveşte  acum  în scrierea corectă a numelui noului consilier în materialul postat pe pagina oficială de socializare  a Primăriei Carei. Deşi sunt alocate sume frumoase pentru plata  persoanei desemnate a se  ocupa  de actualizarea acestei pagini, în materialul apărut ce relatează succint despre şedinţa Consiliului Local din data de 25 noiembrie, există  şi greşeli de acord nu numai scrierea greşită a numelui consilierului Moldovan.

 

redacţia

comentarii

de Vasi la 26 noiembrie 2015 - 10:01

…si i se intoarce si spatele in momentul depunerii Juramantului,dupa cum reiese din poza !!!

de nu conteaza la 26 noiembrie 2015 - 10:13

Analfabetismul,indiferenta si incompetenta este o problema foarte mare a unilor de la primaria Carei.

de nenicu la 26 noiembrie 2015 - 11:00

A plecat un consilier „reformator” ! Cand va pleca si celalalt???

de distrugattore-terminattore la 27 noiembrie 2015 - 09:38

Rau a ajuns psd ul asta daca a propus consilier un asenea ipochimen ,ce profesor e asta ca n am prea auzit de el?cati au luat bacul la el,ce concursuri a participant ?aud?
Nu i asa dottore Csiukosika?arenda i la tine?
Si daca taxi maxi ajunge mare profesoara,e bine in vatamantu asta
Sigur merita sa nu i bagi in seama,partid de plagiatori fripturisti
Auzi cica au copy-paste cu buna credinta,auziti preafericitilor?
Ma da multi is,ma suca ma da multi bre.

de Campus Kampec la 29 noiembrie 2015 - 15:38

Nu cumva a fost asta dierector la Agro?
Unde au fost patientate diplomiele false?(dottore inca n aparuse),era numa afacerea „tigareta”(baxurile) I si II,cu „colonelu’ Trutzulescu”
Camioane tractoare utilaje agricole?ferma,ateliere ,sa taiat sa vandut hā hā hā,(ca si flota)
Mai era unu priculici sau pācālici ,cum il porecleau maisterii,din endriid,tat din psd,categoria fripturist,mere ma tractoruu?
Au ajuns si la zero promobilitate la bac…
Dyin bograaci in bograaci,au inchis usa Agro ului ,cica unui derector si amu aista conselier via psd,curati ca lacrima
Cica” in psd sant oameni cinstiti”
Citat Dragnea alt „cinstit”îi vinie rāu fizic cand voteaza ridicarea imunitātii,hāā hāā hāā.(vz cotidianul)
Unicul criteriu de promovare e cine fura mai mult,cine distruge mai mult.
VIP urile agroului au evoluat au devenit Shāāfi
Aiii iiaaii iaaii de tine tarisoara cat mai rezisti?
Māndri cā santem…. Ce santem? Aaa in UE,daaa in UE
Dāi cu ceatāra,dāi cu ceatāra dāi cu ceatāra,pina nyimnyic na mai rāmānia dyin tara asta,iar voi preafericitilor,preacinstitilor,preasmeritilor ,binecuvantatii „alesii” cā meritā,apoi la potol la primassag,cā i pā gratis.

de Horia Mărieș la 29 noiembrie 2015 - 21:11

Când s-a trecut la discutarea punctului „Diverse”, în timpul ședinței C.L. din ziua de 25 noiembrie, la care discuții a participat și noul consilier, răspunzănd unei întrebări puse de un alt consilier local din partea UDMR, care a dorit să afle stadiul in care se află principalele lucrări aflate în derulare în Carei, primașul Eugen Kovács Jenő s-a plâns, printre altele: „Mă mint ăia de la Apaserv … fluent … așa, și pur și simplu nu am ce să fac, fiindcă sunt iresponsabili.”

Coincidență sau nu, dar tocmai așa gândesc și eu atunci când am ocazia să îl ascult: „Mă minte ăla de la Primăria Carei … fluent … așa, și pur și simplu nu am ce să fac, fiindcă este iresponsabili.”

După cum bine se știe, reabilitarea Teatrului Municipal „Ștefan Ruha István” este „în curs de finalizare”. Așa a fost și la sfârșitul anului 2014, și în primăvara anului 2015, și în vara anului 2015, și în toamna anului 2015… așa va fi și la 31 ddecembrie 2015, așa va fi și în anul 2016, etc. Nici nu mai știu câte amănări a obținut celebrul anteprenor „de casă”din Marghita, SC Marcons SRL.

Acum a ieșit la iveală o problemă despre care nu s-a scos nici o vorbiliță până la tragedia „Colectiv” ce a avut loc în București și până la înăsprirea drastică aamăsurilor, inclusiv a celor de control, luate de autorități, inclusiv de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Someș” Satu Mare în ce privește asigurarea conditiile de protrecșie împotriva incendiilor, mai ales în locurile în care se pot reuni la un spectacol căteva sute de oameni.

Vorba favorită a primașului și pe care vă garantez că îl citez cu maximă exactitate: „Ne-am căcat pe noi!”.

Bănuiesc că în proiectul inițial era prevăzută solutia instalării unei cortine de fier, de circa 40 de tone, care să izoleze publicul din sală, de scena și de culisele teatrului, în cazul unui incendiu serios.
Bănuiesc că magnifica firmă SC Marconst SRL și-a prins de tot urechile în menghină atunci cănd a venit sorocul instalării unei ditamai cortine de fier de cca 40 de tone.
Bănuiesc că cei de la SC Marconst SRL au mers pe burtă, adică pe blat și și-au zis: „dă-o’n măsa de cortină de fier de 40 de tone, las’ că-i tragem noi în piept pe indolenții ăia de la Primăria din Carei atunci când va veni ziua semnarii recepției finale, fiindcă ăia oricum semnează mereu ca și primarul și, în plus, i-am mai și uns bine pe parcurs.”
Bănuiesc că până și cei de la SC Marconst SRL au realizat, după tragedia bucureșteană, că treaba cu incendiile a devenit groasă rău de tot, că nu mai este de joacă fiindcă se poate lăsa cu ani grei de pușcărie pentru patroni.
Bănuiesc că cei de la SC Morcons SRL au incercat să convingă beneficiarul să renunțe la cortina de fier și să se adopte soluția montării unei „perdele de apă” între scenă și locul destinat publicului.
Bănuiesc că asta înseamnă muszaj refacerea proiectului, găsirea soluției tehnice care să se incadreze dpdv valoric în banii destinați inițial cortinei de fier și, ca să scurtez vorba, bănuiesc că asta înseamnă amânarea finalizării lucrarii de reabilitare a Teatrului cu … numai … Cel de Sus știe… cu cât timp.

Oricum, potrivit primarului Eugen Kovács, această perdea de apă pentru protejarea publicului spectator în cazul unor incendii produse pe scenă sau în culise va fi montată în cursul săptamânii viitoare, cel puțin așa de anunță celebra presa județeană directorată de fin.

Imi aduc totuși din nou aminte că atunci când îl ascult pe primașul Kovacs mă găndesc inevitabil: „Mă minte ăla de la Primăria Carei … fluent … așa… și pur și simplu nu am ce să fac, fiindcă este iresponsabili.”

Povestea se va repeta, dar la o cu totul altă scară, cu problema ignifugării acoperișurilor din lemn de la unitățile de învățămănt (școlile, liceele, grădinițele, etc.) din Carei, soluție de protecție impusă/solicitată, se pare, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situțtii de Urgență (ISU) „Somes” Satu Mare.

O altă mare dandana despre care primașul ne povestește pe aici cu mare drag în prag:

https://youtu.be/lISeM77sWmE

Mă mai întreb doar un singur lucru: Oare cine mai are timp ca să-l și creadă pe acest primaș?

de nenicu la 30 noiembrie 2015 - 11:24

In sfarsit, psd Carei promoveaza si oameni cu caracter, care au un trecut, nu numai putoi care nu au facut nimic in viata, unul fiind „fiul” celalalt fiind „”nepotul””.Cand se vor trezi membrii PSD Carei sa-si aleaga un presedinte competent nu sa-l accepte pe cel impus de sus (Govorel si altii)’.Va urez mult
succes!!!!!!!

de caraian la 30 noiembrie 2015 - 13:50

Nu asta se dadea si inginer? Obliga colegii sa scrie pe portofilii ing.?
Parca a fost si taximetrist o vreme.
Are si primaria un nou ing competent.
La mai mare psd,ca aveti inca rezerve!

de Horia Mărieș la 3 decembrie 2015 - 15:45

Careianul / purtatorul de pleivaz al opinieidecarei a poata 1minut ago:
„Lucrările de reabilitare a Teatrului din Carei au fost finalizate. Recepţia investiţiei este programată pentru marţea viitoare.”

Foarte frumos. „Careianul” sas nu ne lămurește însă de nici o culaore.

Cine poate să ne lămurească oare cum se stă la Teatrul renovat cu dilema „cortina de fier de 40 de tone versus perdeaua de apă”, discută și la ședința C.L. din data de 25 noiembrie a.c.? Eu unul cred că se stă exact la fel ca in 25 noiembrie 2015 și că primașul minte iar tot orasul!

Oare finul sas de ce pune batista pe țambalul primașului si nu suflă nici o iotă pe acest subiect? S-o fi înecat cu bikaber? Spectacolul preconizat să fie prezentat la inaugurare (Eminescian) se va desfășura intr-o sală în care NU au fost realizate soluțiile prevăzute în proiect pentru paza contra incendiilor???

de careiul la 3 decembrie 2015 - 18:36

de n-ai fi tu nu stiu ce s-ar face intregul oras, mars in bucuresti in …….

de andrei la 3 decembrie 2015 - 18:58

domnul maries plateste taxe si impozite la Carei ceea ce primarul Kovacs nu este in stare sa faca pentru ca el are retinere pe salar pentru datoriile la buget si ministerul de finante ii retine din salar ca la ultimul borfas…va dati seama daca in tot udmrul asta a fost cel mai bun si l-au ales presedinte…cum ori fi ceilalti! niste sugative de bani romanesti !

Lasati un comentariu