Atenţie! O nouă surpare în asfaltul proaspăt din Carei- oraşul şvaiţer

• publicat la: 19 februarie 2016
Atenţie! O nouă surpare în asfaltul proaspăt din Carei- oraşul şvaiţer

Vineri,19 februarie 2016, cititorii  Buletin de Carei au semnalat o nouă groapă căscată în asfaltul recent turnat în urma lucrărilor la Masterplanul Apaserv Satu Mare.

Careieni de bună credinţă au  semnalizat cu o creangă gaura nou apărută, până la sosirea  indicatoarelor ce se impun în astfel de cazuri.

Noua groapă se adaugă salbei de gropi ce apar ca ciupercile după ploaie în urma asfaltărilor pentru aducerea la starea  iniţială a carosabilului. Consilerul Ciută a solicitat deja managerului de proiect de la  Apaserv  autorizaţiile de construcţie şi Buletinele de analiză pentru gradul de tasare dar încă acestea nu au fost oferite de  şefii Manuelei Poşta, managerul de proiect.

Atât Buletinele de analiză cât şi Autorizaţia de construcţie trebuiau să existe la dosar şi să poată fi oferite în 24 de ore de la solicitarea consilierului municipal.  Întârzierile în oferirea lor nu fac decât să atragă suspiciuni referitoare la existenţa lor!

Toate lucrările de asfaltare sunt incluse în proiectul de investiţii Extinderea reţelei de apă şi apă uzată  şi beneficiază de  fonduri europene.

Groapa din imagine se află la intersecţia str.1 Decembrie 1918 cu piaţa Avram Iancu.

redacţia

 

comentarii

de barat la 19 februarie 2016 - 22:43

Ennyire nem lehet huje ez a varosi vezetoseg,hogy nem veszik eszre hogy kivan szedve az ut alapja.Es minden hol befog szakadni,mert ki mosa a viz.Nem fogjak gyozni tomni a godroket.No de igy lehet jol mosni a penzt.Mi vagyunk a frajerek,mert etesuk az ehes farkasokat!!!!

de barat la 19 februarie 2016 - 22:53

Ez nem lehet igaz amit ezek muvelnek,szakado esobe aszfaltoznak.ilyenkor hol van a munka vedelmi,nem veszik eszre hogy azok az emberek milyen korulmenyek kozt dolgoznak?hogy tonkre teszik az emberek egeszseget.Nem beszelve ugye a kidobot penzt,mert azt majd napsutesbe ujra kell csinalni…Nem vigyaznak egyaltalan a penzunkre…

de Dulifuli la 20 februarie 2016 - 00:23

Bani vorbeste! Lumea prost, kovacs okos.

de luca la 20 februarie 2016 - 00:32

acum inteleg de ce nu merge pe strada ca pieton primarul….el stie mai bine ca noi ce sigure sunt strazile!

de Geo la 20 februarie 2016 - 07:25

@barat.Ez nem kidobott penz,igy kerul a penz a helyere.(gyere haza kicsikem).

Lasati un comentariu