Altă surpare pe porţiunea finalizată a Masterplanului Apaserv

• publicat la: 14 aprilie 2016
Altă  surpare pe porţiunea finalizată a Masterplanului Apaserv

Pe artera ce traversează oraşul între Satu Mare şi Oradea, pe   Calea 25 Octombrie din Carei a apărut în asfalt, pe porţiunea unde au fost efectuate  lucrările  de introducere a canalizării  prin masterplanul  Apaserv,   o nouă groapă sau surpare dacă vreţi.

Din data de 15 februarie 2016, consilierul Ilie Ciută a solicitat  Buletinele de analiză a gradului  de tasare  precum şi proiectul tehnic al proiectului cofinanţat de UE dar încă nu i-au fost puse la dispoziţie.

Între timp, în oraş au apărut  situaţii ca cea din imagine, în diferite locuri,  pe care le semnalăm imediat ce le primim de la cititori. Noua surpare se adaugă celor de pe strada Viilor, Grof Karolyi, pţa 1 Mai, pta Avram Iancu.

Buletin de Carei

comentarii

de Adi la 14 aprilie 2016 - 23:39

Se va lasa dintr un capat in altul.
Necompactare in straturi de max30cm,structura rutiera nerefacuta cu cel putin 50cm stanga si 50 dreapta fata de latimea santului.
Plus transportul asfaltului cu remorca,temperatura asfaltului nu se putea pastra la cat trebuie sa fie la asternere.
Asfaltul e compromis inainte de a fi pus .
Asa ca absolut tot se va lasa in 2-3luni

de petre la 15 aprilie 2016 - 08:26

suficient ca sa fie prostiti careienii cu asfaltarea drumuriloor si apoi iar 4 ani de plansete daca raman cu fotbalistu si cu datornicul de pe caplenilor

de Andrea la 15 aprilie 2016 - 14:23

Un primar de 2 lei . Degeaba se lauda el cu ce face dacă e de super proasta calitate. Mi-aș dorii sa nu mai fie primar deșii nu cred ca avem nici o șansă noi romanii. Mai bune drumuri sunt în zonele rurale. În locul lui când as vedea ce dezastru am provocat mi-aș pleca capul, nu sa mai am tupeu sa candidez !

de Horia Mărieș la 15 aprilie 2016 - 15:32

@Andrea: Tupeul și nerușinarea in țara asta n-au limite. Vezi Marian Vanghelie, Piedone, etc., etc, etc., Kovács Jenö, etc., etc.

Lasati un comentariu