Alo, Primăria? De 12 luni o gură de canal este descoperită. Vă interesează subiectul sau aşteptaţi un nou accident?

• publicat la: 30 martie 2016
Alo, Primăria? De 12 luni o gură de canal este descoperită. Vă interesează subiectul sau aşteptaţi un nou accident?

Buletin de Carei a semnalat  în urmă cu 1 an de zile, adică în martie 2015, faptul că pe drumul ce duce la Gara municipiului Carei, există o  gură de canal descoperită, un adevărat pericol public!

http://www.buletindecarei.ro/2015/03/echinoctiul-de-primavarain-municipiul-carei.html

Nimeni din administraţia Kovacs nu a fost interesat de asigurarea siguranţei cetăţenilor pe raza municipiului Carei. Nici Poliţia Locală care  sună la poarta careienilor dacă au depozitat în faţa casei  moloz sau material de construcţie sau stau la pândă cu orele pe străzile cu sens unic  nu a remarcat de 12 luni de zile această capcană din intersecţia străzii Ecoului cu Independenţei. Circulând doar în  maşini, nu mai au ochi pentru căile de acces pietonale.

Buletin de Carei, neabonat la banul public,  este mereu prezent  în viaţa de  zi cu zi a careienilor, a celor ce nu fac parte din grupul de interese din jurul Primăriei Carei dar care  sunt contribuabili oneşti.

Cine răspunde de siguranţa cetăţeanului pe străzile municipiului Carei? Cocoţaţi în birourile de la etajul unu al noii clădiri a Primăriei unde nu sunt primite serviciile de lucru cu publicul, primarul, vicele şi administratorul public au pierdut contactul cu realitatea careieană, cu problemele cu care se confruntă oamenii de rând. La final de mandat, preocuparea lor este acordarea de posturi pe criteri politice sau de interes iar siguranţa cetăţeanului este  lăsată pe ultimul plan. Poate alte instituţii abilitate vor trage la răspundere UAT Carei pentru ca aceasta să se intereseze şi de siguranţa locuitorilor oraşului!

Vă rugăm să remarcaţi şi haosul  în care arată intersecţia, bordurile…

redacţia

 

 

comentarii

de Jurist la 30 martie 2016 - 15:48

Cum cine raspunde de viata careienilor ?Pe pagina de facebok a primariei si
pe innopinatu se spala creierii celor mai putin informati(asa cred ei ) ca toate-s bune si mandre…
Astia ne cred prosti pe toti ?Din pacate pentru ei,faptele si imaginile vorbesc de la sine.

Lasati un comentariu