Buletin de Carei mai previne un accident. A fost astupată gura de canal de lângă Gară

• publicat la: 8 aprilie 2016
Buletin de Carei mai previne un accident. A fost astupată gura de canal de lângă Gară

La o săptămână de la ultima sesizare  legată de gura de canal descoperită , din apropierea gării, a fost pus un capac  de beton deasupra.

Semnalam în data de 30 martie 2016 existenţa unei guri de canal descoperite de  12 luni de zile pe strada Independenţei, artera care duce la Gara orasului. Datorită diametrului şi adâncimii sale, gura de canal putea fi deosebit de periculoasă pentru vreun copil  atras de spaţiul verde pe care se afla.

Administraţia locală a luat atitudine abia după  ultima noastră sesizare din Buletin de Carei, probabil după  accidentele ce au avut loc în alte zone din Carei.

Lipsa preocupării pentru siguranţa cetăţeanului careian a administraţiei locale este deja notorie dar  Buletin de Carei  suplineşte această implicare şi semnalează capcanele din carosabilul sau spaţiile verzi din oraş , cu ajutorul cititorilor cu spirit civic. Le mulţucarmim pe această cale celor ce se implică în viaţa oraşului. Mulţumiri aducem şi celor care au reuşit să aşeze un capac  de beton peste această gură de canal, chiar dacă nu este ce a mai reuşită soluţie dar probabil este una provizorie.

Aşa arăta gura de canal descoperită….

http://www.buletindecarei.ro/2016/03/alo-primaria-de-12-luni-o-gura-de-canal-este-descoperita-va-intereseaza-subiectul-sau-asteptati-un-nou-accident.html

redacţia

 

Lasati un comentariu