Defilare motociclete în Carei

• publicat la: 12 martie 2016
Defilare motociclete în Carei

Pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român din Carei a avut loc sâmbătă 12 martie 2016 o paradă a motocicletelor. Protopopul Radu Filip, vicar foraneu şi  Cristian Vadasy au dat binecuvântarea pentru grupul de motociclişti  Free Wolves Spirit  şi au sfinţit bolizii pe două roţi.

 

A urmat apoi defilarea pe străzile oraşului.

 

comentarii

de Horia Mărieș la 13 martie 2016 - 02:00

Interesant.

Mi se pare interesant faptul că motocicliștii din Carei care au un Spirit (foarte) Liber ca al Lupilor (Free Wolves Spirit), se pare că au ținut totusi ca preoţii să le oficieze o slujbă religioasă şi să-i sfințească, pentru a-i feri de accidente şi în acest sezon (an). Nu-i cunosc pe motocicilești(e), dar facă sunt la fel ca domnul Zoltán Lőrincz si ca doamna lui Erzsébet, cei care au făcut doar lucruri excepționale cu asociația Împreună- Egymásért în Carei în ultimul an, atunci mă înclin cu respect și le zic doar un simplu „Bravo!”

de Titi la 13 martie 2016 - 09:50

Pe doua roti e libertate.

de Zoltán la 13 martie 2016 - 18:52

Multumesc in numele Free Wolves Spirit ptr. articol.

Dl. Maries….din punctul meu de vedere, preotii sunt acolo ptr. ca, nici nu stiu, sa fie acolo cineva. Stiu, ca nu sunt mai aproape de Dzeu ca si mine, ca si dvs, din contra…Dar asta e o alta discutie 🙂 De stricat sigur nu strica

de Horia Mărieș la 13 martie 2016 - 19:43

N-am nimic cu prezența preoților acolo.

Nu neg faptul că penteu mine, care am învățat principiile moralei creștine acum mai bine de 50 de ani, mi se pare puțin cam ciudat ca în această eră modernă, preoții să sfințească motoarele automobilelor sau ale motocicletelor.
Atențe, nu vreau să fiu înțeles greșit, acest obicei se practică în intreaga țară și nu numai la Carei.

Și că să spun adevărul până la capăt: de fapt Free Wolves Spirit a solicitat negru pe alb sfințirea „motocicletelor”.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1046505702078335&set=pcb.1046506498744922&type=3&theater

Important este că toată lumea a fost veselă, bucuroasă că s-a reîntâlnit cu prietenii, fericită, s-a simțit și s-a distrat foarte bine. Restul chiar că nu contează.

Să fie toți Lupii cu Spiritul Liber atunci când sunt pe motocicletă sănătoși și la pungă groși!

Lasati un comentariu