Strada Porumbeilor, dragi careieni

• publicat la: 1 martie 2016
Strada Porumbeilor, dragi careieni

Luni, 29 februarie 2016, la solicitările unor careieni cititori ai Buletin de Carei, am ajuns pe strada Porumbeilor din municipiul Carei. Intrarea se face de pe strada Ecoului.

O stradă pe care locuiesc careieni ce îşi plătesc conştiincios  taxele şi impozitele locale. După ce intri pe strada Porumbeilor,  ai posibilitatea să remarci că timpul stă pe loc în unele zone din Carei.

Potrivit celor declarate de către aceştia, în ultimii 20 de ani nu au  avut parte de vrei lucrare la infrastructura rutieră a străzii!

Trotuarele sunt coapte,  gropile din ele sunt umplute de locatari cu pietriş ne arată o doamnă care este văduvă.

Are doi copii plecaţi în străinătate şi pensia îi ajunge doar pentru a plăti curentul electric folosit la iluminat. Apa  de la reţea i-a fost întreruptă şi se descurcă cum poate, având şi un handicap de vedere, adică nu vede decât cu un singur ochi.

Cei care deţin maşini  se descurcă la fel ca şi locuitorii de pe strada  Cerbului sau Ştefan cel Mare sau Mioriţei sau Liviu Rebreanu sau Mărăşeşti sau Bălţilor sau Zaharia Bârsan sau Câmpului sau Grădinarilor sau Densuşeanu sau Trubadurilor…

Marea asfaltare promisă înainte de alegerile locale înseamnă de fapt  turnarea unui covor asfaltic din credit  peste starea de acum a drumurilor.

redacţia

comentarii

de orhideea la 1 martie 2016 - 19:36

Din pacate in acest oras toate strazile mai mici au fost uitate de zeci de ani.Se mai misca ceva prin centru si pe unele strazi mai circulate si atat.Am fost zilele acestea in Lucaceni tot satul e asfaltat si cea mai mica straduta unde umbla vacile,deci sepoate daca este vointa.Este foarte revoltator ca in 2016 intr-un MUNICIPIU sa mai existe asa strazi si din pacate sunt foarte multe care sunt aprope inpracticabile .Daca tot au apelat la credit pentru asfaltare trebuia calculate asa sa ajunga banii si pentru aceste strazi care au fost uitate zeci de ani la rand .Noi oare cand vom putea spune ca circulam la municipiu in conditii umane ,cand si cele mai mici sate au conditii mai bune .Atata nepasare mai rar vezi !

de Marchis Madalina la 2 martie 2016 - 14:30

Veniti pe strada cerbului aici sa vedeti cum se traieste noroi mocirla si lucrarile ce se fac se fac de mantuiala!!!!

de Arik Weinberger la 6 martie 2016 - 20:28

eu locuiesc pe str. N. Iorga, colt cu str Galileo Galilei din 1964… pana azi 07,03,2016,str. Galileo Galilei nicioata n-a fost nici macar pietruita,nu vorbesc de asfaltare… eu in fiecare an trebuie sa angajez pe cineva sa coseasca iarba in fata casei pe o lungime de 65 de metri de 2 ori pe luna,in urma somatiilor de la politia comunitara, care ma ameninta cu amenzi…consider asta un abuz, si cred ca nu este de datoria mea sa intretin curatenia pe strada Galileo… la urmatoarea somatie, daca va fi, si sper ca nu deoarece toata strada e facuta terci in urma unor reabilitari de canalizare de o echipa de amatori incepatori, si ne vom intalni in instanta pt. intimidarea locuitorilor din partea agentilor comunitari… aceasi situatie si pe str. N.Iorga unde am un front de 22 de metri….

Lasati un comentariu