De frica gropilor au dat maşina pe bicicletă

• publicat la: 18 mai 2016
De frica gropilor au dat maşina pe bicicletă

De frica gropilor din infrastructura rutieră pe care o păstoresc  de 25 de ani de zile, consilierii şi candidaţii UDMR au ieşit   la plimbare cu bicicletele.  Măcar să îi vadă lumea din mers că pe afişele electorale  nu au curajul să apară. Nici nu e de mirare pentru că sloganul este total diferit de atitudinea manifestată. Sau poate că se referă doar la o anume comunitate şi nu la comunitatea careiană în întregul ei.

Mersul pe bicicletă al primarului ce mai vrea un mandat poate fi pus şi pe seama faptului că el personal nu are o maşină pentru care să plătească  impozit. Dar a făcut o adresă la Fundaţia de promovare a turismului local, la o lună de la înfiinţarea acesteia,  pentru a achiziţiona  un Renault  Fluence de la Bacău, autoturism folosit doar de el în exclusivitate şi neinscripţionat nici până azi.

Din imaginile apărute pe pagina de socializare a primarului cu reţinere pe salariu pentru datoriile neplătite către buget nu apare nici din greşeală  una din cele 95% străzi careiene pe care circulă contribuabilul careian.

Politica UDMR şi-a demonstrat succesul în privinţa modernizării Careiului, iar rezultatele pot fi văzute cu ochiul liber. E drept, numai de cei care vor să le vadă….ne amăgeşte cu tupeu şi acum candidatul datornic la buget şi care cataloghează careienii ca fiind fraieri,  la o  emisiune ITV.

https://vimeo.com/157670270

http://www.buletindecarei.ro/2016/03/strada-porumbeilor-dragi-careieni.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/trotuarele-careiene-intre-bataie-de-joc-si-discriminare.html

Lasati un comentariu