Cifra Primăriei Carei

• publicat la: 27 mai 2016
Cifra Primăriei Carei

Buletin de Carei vă prezintă cifra ce reprezintă valoarea unui metru pătrat de reabilitat până la ora actuală  pentru o clădire  neterminată.

Vă aducem la cunoştinţă că în clădirea noii primării nu au fost primite Serviciul de Stare Civilă şi Sala de Căsătorii, Biroul Agricol, Serviciul de Spaţiul Locativ şi Biroul de patrimoniu. Acestea au fost mutate în sediul Centrului Sociual reabilitat din fonduri europene şi recepţionat deşi lucrările nu erau finalizate.  Şi la ora actuală pardoseala de pe culoare este cea de acum 50 de ani deşi proiectul prevedea schimbarea ei.

Serviciul de Taxe şi impozite locale a fost mutat iniţial tot la sediul Centrului Social iar ulterior, adică în octombrie 2015, a fost transferat la sediul noii primării.

http://www.buletindecarei.ro/2015/10/buletin-de-carei-a-avut-dreptate-centrul-social-renovat-din-fonduri-europene-a-adapostit-nejustificat-servicii-ale-primariei-carei.html

Clădirea din imagine a fost renovată din banii de la buget. Deci dragi careini, aţi  renovat o primărie cu peste 750 de euro pentru 1 mp şi tot nu este gata. Nu numai în exterior mai sunt de reparat pereţii ci şi în interior mai sunt scări de lemn de  peste o sută de ani.

Cei care au construit o  casă ştiu  care sunt preţurile şi ce înseamnă această sumă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu