Inedit la Carei: Marcaje care despart drumul bun de cel cu gropi

• publicat la: 23 mai 2016
Inedit la Carei: Marcaje care despart drumul bun de cel cu gropi

Apropierea datei alegerilor locale din 5 iunie 2016 unde actualul primar este candidat pentru încă un mandat  a dat startul la heirupism în toate sectoarele de activitate. Nimic nu este precupeţit pentru a încerca să spoiască imaginea superşifonată  din ultimii 8 ani de administrare a oraşului în beneficiul firmelor de casă, a grupului de interes.

Marcajele rutiere   au fost trasate zi noapte pe arterele principale din oraş.  Doar că nu am înţeles dacă  sunt pentru delimitarea drumului bun de cel cu deficienţe sau  de mascare a petecelor de pe mijlocul asfaltului cum e cazul străzii 1 Decembrie 1918 , singura arteră ce face parte din prima zonă  de impozitare.

Evident că armata de jurnalişti angajată la primăria Carei  pentru cosmetizarea imaginii sifonate a  primarului   datornic Kovacs nu este interesată de a reda realitatea careiană neromanţată, aşa cum este ea în spaţiul public al mun.Carei.

Subiectul zilei  scribii primarului  este soţia consilierului Ilie Ciută deşi familia Ciută nu are abonament la banul public, aceştia fiind independenţi financiar.

Pe bani publici au fost trasate astfel de marcaje, au fost umplute gropi care nu ţin nici măcar până la 5 iunie 2016 iar bordurile au fost cosmetizate numai la casele unde locuiesc apropiaţi ai administraţiei locale. Vă aducem la cunoştinţă că porţiunea de drum dintre magazinul Victoria şi sensul giratoriu unde a fost amplasat regele Ferdinand fără  nici un fel  de autorizaţie , a fost asfaltată acum 2 ani  pentru suma de 292.000 lei . Cu toată această sumă astronomică alocată, în dreptul clădirii Victoria asfaltul este deteriorat  şi la fel şi trotuarul care  se tot lasă pe alocuri.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu