Îngrijitorii persoanelor cu handicap îşi cer banii cuveniţi

• publicat la: 3 June 2016
Îngrijitorii persoanelor cu handicap îşi cer banii cuveniţi

Incepând cu luna decembrie 2015, s-au mărit sumele acordate ca indemnizatie pentru persoanele care au în îngrijire o persoană cu handicap, de la 777 la 956, iar incepând cu luna ianuarie 2016, suma s-a mărit de la 956 la 969 lei.

Primăria Carei a plătit indemnizatiile mărite doar începând cu luna martie 2016, rămânând de achitat diferentele majorate pe lunile dec., ian. si feb., în valoare de 563 lei. Până în prezent nu s-au achitat aceste sume, Primăria motivând faptul că nu sunt bani. Vă rog să ne sprijiniti în vederea achitării acestor bani de către Primăria Carei”.

Acesta este doar unul dintre mesajele sosite pe adresa redacţiei Buletin de Carei din partea unor careieni care au dreptul la  ajutoarele sosite de la Guvern pentru ei.

De-a lungul timpului am mai primit semnalări potrivit cărora persoanele cu handicap  nu ar fi primit în 2015 timp de 6 luni ajutoarele financiare pe motiv că nu au sosit banii.

Persoana al cărei mesaj l-aţi citit este foarte bine documentată şi face parte dintre careienii  necuprinşi  în  grupul de interse din primărie astfel că nu este băgată în seamă pentru rezolvarea situaţiei semnalate.

Buletin de Carei

comentarii

de matei la 4 June 2016 - 12:27

nici ajutoarlee nu vin la timp ca se dau cu 3 luni intarziere.
oare pun banii pe depozite cu dobanda cand vin de la guvern???

Lasati un comentariu