Locotenent colonelul Ioan ORHA s-a pensionat

• publicat la: 22 iulie 2016
Locotenent colonelul Ioan ORHA s-a pensionat

Vineri, 22 iulie a.c, la sediul Jandarmeriei Satu Mare, într-o adunare festivă  a fost prezentat de către inspectorul şef al unităţii, colonelul Vasile Bocea, ordinul de trecere în rezervă cu drept de pensie a domnului   Locotenent colonel Ioan ORHA.

Ofiţer cu o activitate meritorie în instituţia oamenilor de arme, domnul locotenent colonelul Ioan ORHA  s-a pensionat la vârsta de 55 de ani, după 22 de ani de activitate desfăşurată în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

În  cadrul festivităţii, inspectorul şef al unităţii, domnul colonel Vasile BOCEA,  i-a conferit  domnului locotenent colonel Ioan ORHA un HRISOV DE CINSTIRE   pentru întreaga activitate de ofiţer.

Preşedintele Asociaţiei Sportive Homorodul domnul locotenent Codeus Ionuţ a înmânat  domnului locotenent colonel Ioan ORHA o „Diploma  de excelenţă  pentru CEL MAI LONGEVIV SPORTIV ” pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea sportivă.

Comanda unităţii şi colectivul de cadre îi mulţumesc domnului locotenent colonel Orha Ioan pentru întreaga activitate desfăşurată în Jandarmeria Satu Mare şi îi doresc multă sănătate,  pensie îndelungată cu multe bucurii şi satisfacţii.

Lasati un comentariu