Minunile din Careiul paşnic şi cochet. Realitatea care nu poate fi ascunsă

• publicat la: 22 iulie 2016
Minunile din Careiul paşnic şi cochet. Realitatea care nu poate fi ascunsă

Buletin de Carei vă supune atenţiei o situaţie ce persistă de ani de zile şi care nu face cinste unui oraş paşnic şi cochet cum este catalogat Careiul. Nu numai străzile ce gravitează în jurul centrului au probleme cu infrastructura rutieră. Trotuarele de pe strada Mihai Viteazu, bdul 25 octombrie sau Calea Armatei Române sunt modele de…Aşa NU.

Mai există situaţii care se pare că necesită intervenţia presei independente pentru ca imaginea oraşului să nu fie afectată. Realitatea  cruntă o găsim pe arterele oraşului şi nu în birourile din primărie.

Ne aflăm în plin sezon estival. Afluxul de turişti e mai mare decât de obicei, la fel şi evenimentele culturale. În aceste condiţii, tamburii pe care sunt lipite afişele  spectacolelor   zgârie  retina privitorilor  prin starea janică în care se prezintă. În plin centrul oraşului găsim aceste relicve! Ele sunt funcţionale, folosite de actuala administraţie Kovacs.

Ştim că reabilitarea  sau înlocuirea lor nu necesită sume mari de bani, tentante  şi nici nu poate face obiectul unui proiect european dar poate  că se va găsi cineva din administraţia locală care să ia în calcul şi necesitatea respectării unui anumit standard în materie de afişaj  în Carei.

Chiar nu tentează pe nimeni o lucrare modică  din punct de vedere financiar dar reprezentativă pentru oraş?

Buletin de Carei

comentarii

de tibi la 23 iulie 2016 - 05:27

Frumoase imagini îi primaru și finu nu circulă prin zona…?

Lasati un comentariu