Reasfaltarea reasfaltării din campania electorală

• publicat la: 14 iulie 2016
Reasfaltarea reasfaltării din campania electorală

Pentru a treia oară în acest an se repară  drumul din jurul sensului giratoriu de  la intrarea în Carei dinspre Satu Mare. Ultima dată au fost efectuate reparatii taman înainte de alegeri . Doar că spoiala de suprafață nu a ținut nici măcar 2 luni și iată că azi 14 iulie au fost din nou efectuate   lucrări de asfaltare. Alți bani, altă distracție. De groapa de la gura de canal din dreapta imaginii nu s-a atins nimeni.

Această portiune foarte aglomerată din punct de vedere al traficului rutier nu a fost  folosită ca imagine reprezentativă a Careiului  în campania electorală a  primarului și viceprimarului.

După ora 16 nici un utilaj și nici un muncitor din primărie nu mai era de găsit în zonă  iar porțiunile supuse reparațiilor au rămas  pe  jumătate …terminate.

Denivelări periculoase găsim  pe aceiași artera de intrare în oraș  dinspre Satu Mare, pe strada  Mihai Viteazu, denivelări atât de proeminte că nu permit nici măcar trecerea de pe o bandă de mers pe alta.

La acestea se adaugă și gropile ce conviețuiesc cu careienii prin toate zonele orașului. Unii careieni, mai neatenți din fire,  mai   dau iama prin ele și ajung la spital  dar evenimentele de acest gen sunt trecute sub cea mai mare tăcere de rețeaua bine pusă  la punct a presei de casă a primăriei Carei.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu