Buletin de Carei rămâne preferatul presei aservite

• publicat la: 27 august 2016
Buletin de Carei rămâne preferatul  presei  aservite

Buletin de Carei prin actionarul  său unic  se menține în topul preferințelor oficiosului săptămânal al UDMR. Și în numărul din 25 august 2016  apare un material denigrator la adresa  celor pe care primarul Kovacs nu îi poate îngenunchea intereselor sale.

Materialul este o traducere a celui apărut pe blogul finului primarului Kovacs, preşedintele UDMR Carei.

Săptămânalul  maghiar  este sprijinit de UDMR şi Communitas Alapitvany şi apare sub egida  asociatiei din al cărei comitet director care fac parte primarul  Kovacs, administratorul  public  Beko şi consiliera Venig conform celor menţionate în Declaraţiile lor  de interese.

Cel  care este responsabil de editarea acestui săptămânal este consilierul personal al primarului Kovacs, angajat pe statul de plată al primăriei încă din anul 2008, Boros Erno. Acesta a desfăşurat adevărate campanii de denigrare a Buletin de Carei şi a acţionarului său unic în urma apariţiei unor materiale care au vizat activitatea administraţiei UDMR  dar a ascuns cititorilor de limbă maghiară situaţii din şedinţele de consiliu local care ar  fi adus prejudicii de imagine  UDMR.

Buletin de Carei nu apelează la bani publici pentru a-şi desfăşura  activitatea şi nici nu este sponsorizat de vreun partid iar acţionarul său unic este independent financiar.

Buletin de Carei  a publicat cu bună credinţă  documente oficiale ce prezintă cheltuiri de bani publici sau europeni, imagini reale din toate părţile oraşului care au nevoie de sprijin pentru  creşterea calităţii vieţii careienilor contribuabili la buget sau situaţii în care sunt surprinse tratamente discriminatorii  aplicate faţă de etniile ce  formează oraşul Carei.

Toate aceste fapte deranjează oficiosul UDMR Carei, fapt pentru care Buletin de Carei este mereu încondeiat. Nu scapă nici instituţia Familie, un complex  peste care nu  pot trece mercenarii din presă.

Invităm cu bună-credință presa oficiosului UDMR să preia şi materiale ce  relatează despre  neaprobarea de consilierii UDMR  la  şedinţa din data de 24 februarie 2015 a amplasării  bustului lui Mihai Eminescu în Carei. Sau despre lipsa oricărui bust al personalităţilor româneşti în parcurile oraşului. Sau despre transformarea în loc de joacă a Monumentul Ostaşului Român care este ascuns  oricăror  priviri ale celor ce tranzitează oraşul datorită arborilor de tuia de peste 9 m înălţime.

Sunt stări de fapt din municipiul Carei și este păcat să fie puse deoparte de ochii cititorilor de limbă maghiară. Mulți dintre ei nu ar fi  deloc deranjați de existența unui bust al lui Mihai Eminescu la Carei la fel cum nu sunt nici cei din Marghita.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu