Un consilier atrage atenţia asupra spaţiilor destinate sportului din parc

• publicat la: 26 august 2016
Un consilier atrage atenţia asupra spaţiilor destinate sportului din parc

Potrivit celor declarate de consilierul ALDE Lavinia  Szulak la şedinţa CL de marţi 23 august 2016, nocturna de la terenul de tenis din parc nu este funcțională și nici  vestiarele construite anul trecut.

,,,...am fost în parc  să joc tenis  şi după înserare am constatat că nu funcţionează nocturna de pe teren….programul e până la 10 seara…Vrem să folosim vestiarele, toaletele… S-au dat sau nu în folosinţă aceste spaţii? Aşa se susţine activitatea sportivă în oraş? …este recepţionat vestiarul? ,,  a întrebat nedumerită consiliera Szulak.

Prezent la şedinţă, viceprimarul Keizer a indicat o discuţie cu Bogdan Georgescu  pentru acest subiect.

Vestiarele din parc, de lângă terenul de tenis au fost construite în cursul anului trecut. Valoarea lucrării respective se ridică la peste 39 mii euro iar suprafaţa este de 103mp.

http://www.buletindecarei.ro/2015/10/performante-la-primaria-carei-39-mii-euro-pentru-103-mp-de-vestiar.html

Buletin de Carei vă prezintă imagini de la faţa locului.

 

 

Buletin de Carei

comentarii

de nebunul la 28 august 2016 - 13:27

Ce vrea Keizer de la Bogdan Georgescu? Doar nu el raspunde si de baza sportiva din parc! Doar sunt atatia in birourile primariei care freaca menta si nu fac nimic.Pe aceia trebuie trasi la raspundere(d-ul Levente V.)! La Bogdan nu ii ajung 24 ore ca sa munceasca pentru oras,iar altii il tin de prost.

Lasati un comentariu