Inspectorii antifraudă iau spor de risc şi suprasolicitare neuropsihică, de 25%. Crescătorii de păsări în pragul falimentului

• publicat la: 6 octombrie 2016
Inspectorii antifraudă iau spor de risc şi suprasolicitare neuropsihică, de 25%. Crescătorii de păsări în pragul falimentului

În timp ce fermierii crescători de păsări sunt în pragul falimentului pentru că ouăle lor livrate cu 0,24 lei bucata nu sunt pe placul celor ce aprobă importuri cu 0,35 lei bucata din statele UE , bugetarii statului beneficiază de sporuri peste sporuri.

Cu alte cuvinte activităţile de producţie generatoare de venit nu sunt încurajate şi nici susţinute dar sunt apreciate prin sporuri financiare activităţile  bugetarilor. Una dintre  activităţile susţinute prin sporuri  de către stat este şi cea de angajat la Ministerul Finanţelor şi  instituţiile subordonate.

Potrivit economica.net, Inspectorii antifraudă au spor de risc şi suprasolicitare neuropsihică, în valoare de 25% din salariu.

Ministerul de Finanţe a comunicat în exclusivitate pentru ECONOMICA.NET lista sporurilor şi indemnizaţiilor pe care le primesc angajaţii Ministerului de resort, ai ANAF şi ai Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice din subordinea MFP.

Iată-le pe cele mai importante dintre ele:

  • Inspectorii antifraudă au spor de risc şi suprasolicitare neuropsihică, în cuantum de 25% din salariu;
  • 170 de şefi din Ministerul de Finanţe şi 60 de şefi din Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice au indemnizaţie de conducere, cuprinsă între 22% şi 49% din salariul de încadrare;
  • 235 de funcţionari publici din Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice care gestionează fonduri europene beneficiază de creşterea salariului cu 17-25 clase succesive de salarizare suplimentare.
  • 126 de angajaţi din Ministerul de Finanţe care administrează fonduri europene au salariul majorat ori cu 75%, ori cu 17-25 de clase succesiune de salarizare suplimentare.
  • Trei operatori xerox din Ministerul de Finanţe au spor pentru condiţii de muncă vătămătoare, de 15% din salariul de bază.
integral pe economica.net

Lasati un comentariu