Nici solidaritatea membrilor Triadei careiene nu poate face din alb negru. Harta Carei și DEX-ul oferă răspunsul

• publicat la: 4 octombrie 2016
Nici solidaritatea membrilor Triadei careiene nu poate face din alb negru. Harta Carei  și DEX-ul oferă răspunsul

Semnalările Buletin de Carei cu subiect și predicat, însoțite de capturi sau PrintScreen (pentru cei care nu înțeleg  noțiunea de captură) și de documente oficiale au creat valuri în grupul din presa locală ce susține administrația Kovacs în orice demers al ei, necondiționat.

Deși serviciul Google este funcțional și poate oricând răspunde la întrebări legate de noțiuni de cuvinte, unii se încăpățânează să persiste în dezinformarea cititorilor.

Buletin de Carei vine în ajutorul acestora și oferă explicația cuvintelor întrebare, ce presupune și semnul de punctuație aferent precum  și denigrare.

ÎNTREBÁRE, întrebări, s. f. Acțiunea de a (se) întreba.Semnul întrebării = semn de punctuație care se pune la sfârșitul unui enunț interogativ. ♦ Problemă, chestiune. ♦ Îndoială, incertitudine. – V. întreba.

DENIGRÁ, denigrez, vb. I. Tranz. A ponegri, a defăima, a calomnia, a discredita. – Din fr. dénigrer, lat. denigrare.

Sursa: DEX ’09 (2009) |

Pentru o reclamă gratuită e mai ușor însă să te prezinți ca victimă.

http://www.buletindecarei.ro/2016/10/esti-careian-atunci-platesti-si-pentru-promovarea-comunei-capleni.html

Pentru a a accesa Harta Carei vă rugăm să dați click pe acest link

http://www.municipiulcarei.ro/Harta-Carei-/

Oare de ce unii angajați ai primăriei Carei plătiți din banii  careienilor se simt deranjați de întrebări simple? De ce UAT Municipiul Carei dorește să promoveze  instituțiile din Căpleni  sau străzile unei comune vecine și nu dorește menționarea unei Biserici ca cea a Sf.Andrei sau a Sf. Mare mucenic Gheorghe ?

De ce pe Harta Carei apare Biblioteca la altă adresă? De ce pe Harta Carei apare Biserica Sf Anton de Padova  la altă adresă? De ce nu apare cimitirul Rozalia sau Mestereszi? De  de nu apar toate bisericile adventiste din Carei? De ce UAT Muncicipiul Carei acceptă pe site-ul său oficial o expresie greșită precum cea..,,marirea hartei,, ? Urmare a semnalărilor din Buletin de Carei în ce privește Mesajul primarului de pe aceiași pagină a fost operată ulterior corectarea greșelii de exprimare.

De ce în cazul Harta Carei nu se aplică  corectura necesară?

Este permisă această curiozitate a celor care contribuim la bugetul local din care se asigură salariile celor angajați în primăria Carei?

Cum se face că doar presa locală apropiată de primarul Kovacs înțelege altfel cuvintele din materialele Buletin de Carei?

Menționăm că în municipiul Carei nu există clase de profesională cu predare în limba română  ce pregătesc elevii pentru meseria de ospătar sau vânzător sau plăpumar. În vara acestui an un locatar din spațiul locativ al primăriei a fost agresat fizic de un alt locatar, un recidivist, ajungând să fie internat la Spitalul județean Satu Mare cu multiple traumatisme, fără ca  incidentul să fie  făcut cunoscut  publicului careian și fără ca cineva să solicite Drept la Replică pentru cele scrise de  Buletin de Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2016/07/cuibul-terorii-de-la-carei-batai-crunte-aplicate-celor-ce-isi-deschid-gura.html

La ora actuală, se pare că doar Harta Carei și prezentarea conținutului ei deranjează.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu