Incendiu puternic într-un club din Bucureşti. Zeci de victime intoxicate cu fum

• publicat la: 21 ianuarie 2017
Incendiu puternic într-un club din Bucureşti. Zeci de victime intoxicate cu fum

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat sambata ca aproximativ 40 de persoane au ajuns la spitale in urma incendiului de la clubul Bamboo din Capitala. Potrivit acestuia, toate celelalte victime acuza expunere la fum, intoxicare cu monoxid de carbon si stare de hipotermie in cazul unora. Reprezentantul ISU a adaugat ca multe dintre victime au fost consultate si ulterior au parasit spitalul. O singura persoana se afla in stare grava.

Clubul Bamboo a ars in totalitate, iar cladirea este prabusita in cea mai mare proportie, anunta ISU. Pompierii din turele libere au fost chemati la serviciu pentru a interveni la incendiul de la Clubul Bamboo din Capitala, anunta Biroul de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

La fata locului au acţionat peste 20 autospeciale de stingere, 27 echipaje SMURD, 4 autospeciale pentru victime multiple, un Spital Mobil si Descarcerare Grea. Martorii spun ca initial au simtit un miros puternic de fum, iar in momentul in care s-a oprit muzica si-au dat seama ca este ceva in neregula. Apoi au dat navala spre iesire. “Am simtit miros de fum si am plecat imediat ca eram la iesire”, spune un martor.

S-au aflat cauzele incendiului din Clubul Bamboo. Deocamdată, neoficiale. Martorii oculari oferă primele indicii ale dezastrului din clubul de fiţe. Majoritatea persoanelor din club susţin că toată noaptea acolo s-a fumat, deşi nu ar fi fost voie, noteaza napocanews.ro.

Viceprimarul Sectorului 2 a declarat sambata dimineata, la Digi 24, ca Clubul Bamboo nu avea autorizate de functionare, insa avea un plan de incendiu autorizat de ISU.

Mai multi clienti ai clubului au sarit de frica incendiului in lac, anunta Digi24. Pompierii i-au scos imediat, iar cativa dintre ei erau intrasera in hipotermie.Scafandrii continua insa cautarile in lac in eventualiattea ca au existat victime.Conform altor marturii, alti clienti au ales sa sara imediat in piscina clubului.
Cladirea s-a prabusit, iar focul inca arde mocnit in cateva focare.

Lasati un comentariu