Panoul Buletin de Carei vandalizat în centrul oraşului

• publicat la: 9 January 2017
Panoul Buletin de Carei vandalizat în centrul oraşului

Panoul publicitar  al Buletin de Carei de pe  Calea Armatei Române a fost din nou obiect de interes pentru golani.

Nu este pentru prima dată când acest panou  este  deteriorat .

Nici nu am mai depus efortul de a anunţa Poliţia Locală sau cea Municipală pentru că de fiecare dată când bunurile personale ale familiei Ciută  au fost vizate de hoţi sau când au fost vandalizate panourile publicitare ale Buletin de Carei autorii au  rămas mereu necunoscuţi. Cel puţin aşa ni s-a comunicat  în scris.

Fiecare ramă de aluminiu era prinsă robust de corpul central în 4 puncte şi nu putea fi dată jos nici de viscol.  Autorii nu au mai reuşit să demonteze şi partea cealalată a panoului care a rămas intactă. Probabil  se apropia cineva care i-ar fi putut identifica….

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de pro ciuta la 9 January 2017 - 22:38

Intrebare : Cine plateste energia electrica consumata de panou ?
Raspuns : Toti platitorii de impozite si taxe din Carei !
Intrebare : Cine are venituri dupa acest panou ?
Raspuns : Familia Elita Mondiala !!!

de Buletin de Carei la 9 January 2017 - 22:42

Buletin de Carei plateste prin facturile emise de furnizorul de curent toata energia electrica consumata! Actionarul Buletin de Carei este platitor de taxe si impozite onest spre deosebire de primarul orasului. O seara frumoasa in continuare.
Întrebare- cine are venituri după exploatarea ilegală a apei termale din subsolul careian şi mai ales după folosirea ei în scop comercial fără autorizaţii?

de grebla la 9 January 2017 - 23:20

Chiar asa,cine aduna caimacu dupa ce fura apa termala din subsolul Careiului?
supara Famiglia Buletinul de Carei?

de csongor la 10 January 2017 - 07:39

cat plateste dedeman si strandu pentru reclamele puse in oras? dar reclama cu gradinaritul de la captatul orasului? nu este cumva la primarie director omu cu firma de gradinarit din reclama?

de Dan la 10 January 2017 - 08:07

Ce se intampla in orasul Carei ? Unde sunt patrulele de la politie si gardienii si jandarmii ? Stiu ca este frig afara dar daca in centru se intampla astfel de lucruri la ce ne putem astepta la periferie ? Pentru salariile pe care le au uniformele , ar putea fi mai activi .

de betting la 10 January 2017 - 15:21

stati calm,politia vegheaza din birouri :) ) ai influenta si ai o problema?suni la politie iar acestia la randul lor vor pune mana pe telefon trecand la amenintari :) ) ..esti un neica nimeni si ai probleme? mergi la politie si vei sta pe holurile alea pana iti vine acru-n …gura :) ) nimeni nu o sa te bage in seama, ei au ” cazuri” mult mai grave de “rezolvat” sau altfel spus: esti ungur si ai bani, esti rezolvat ..esti roman? nu conteaza daca ai bani sau nu :) ) “case closed” din start

Lasati un comentariu