Să ne temem pentru că spunem adevărul? Vandalism în formă continuă la panoul Buletin de Carei

• publicat la: 9 februarie 2017
Să ne temem pentru că spunem adevărul? Vandalism în formă continuă  la panoul Buletin de Carei

La exact o lună de zile de la  ultima vandalizare a panoului publicitar al Buletin de Carei, şmecherii au  acţionat din nou.

http://www.buletindecarei.ro/2017/01/panoul-buletin-de-carei-vandalizat-in-centrul-orasului.html

Panoul este amplasat pe Calea Armatei Române, peste drum de oficiul poştal Carei. Buletin de Carei a plătit  an de an toate taxele aferente iar curentul aferent a fost plătit în avans  conform contractului încheiat cu serviciul de Urbanism de  la primăria Carei.

Panoul Buletin de Carei este mereu vizat de persoanele deranjate probabil de materialele publicate prin care dezvăluim modul de cheltuire al banului public de către administraţia Kovacs. Să fie de vină acum cererea depusă la Primăria Carei prin care solicitam anumite informaţii? Sau faptul că am reuşit să împiedicăm comasarea şcolilor şi desfiinţarea tradiţionalei şcoli Vasile Lucaciu? Sau că am scris despre  beneficiile  financiare  din exploatarea gratuită şi fără avize a resursei naturale APĂ TERMALĂ?

Cum se face că toate  vandalismele îndreptate împotriva panourilor Buletin de Carei, a bustului lui Avram Iancu şi a intrării prin efracţie pe proprietatea familiei Ciută au mereu autori necunoscuţi?

Trebuie să ne temem în municipiul Carei pentru  că spunem adevărul?

Vă aducem şi pe această cale la cunoştinţă că vom  continua  să spunem în continuare adevărul, ilustrat cu imagini şi documente aşa cum am procedat şi până în prezent. Ne asumăm consecinţele. Careienii au dreptul de a respira aer curat, de a beneficia de pe urma impozitelor pe care le plătesc la Primăria carei şi de a fi trataţi în mod egal fără discrimnare, fără a fi trataţi  unii ca cetăţeni de rang 1 iar alţii doar de rang 2.

 

Buletin de Carei

comentarii

de zasd la 9 februarie 2017 - 13:59

Sunt oameni care sufera , sufera de invidie maxima , va respect ca ne prezentati adevarul asa cum e in fiecare zi si sper ca aceste acte de vandalism sa va ambitioneze mai tare !

de Ma'ta la 9 februarie 2017 - 20:26

Bai scroafa penibila ! Tu ar trebui sa fiisfaramata nu acea pancarda! Numele buletin de carei nu reprezinta Careiul , esti o javra si de aia lumea se razbuna pe sigla voastra !

de robert la 9 februarie 2017 - 20:57

va vine frica de adevar??? afla lumea cat ati furat de la banii careienilor???mars la racoare javruta si linge de sub masa ludovicilor si covacilor ca nu esti in stare sa pui mana sa lucri ca si careienii!ati jefuit orasu si ati pus careieni sa faca naveta ca si woco a plecat din oras!!!hai la munca nu la lins tastele primare!

de veta la 9 februarie 2017 - 21:26

e liber la postacii din primarie?injurati ziarul opozitiei?nu va da al,tfel salar primaru’?mai are salaru taiat pt datorii primaru’?rusinika jeno!

de Avram Iancu la 9 februarie 2017 - 21:33

Lipitorile ies numai la comantarii si distrug numai noaptea?
Barbatii adevarati se privesc fata in fata la razboi! Lasii se ascund si dupa taste! Va e frica sa va uitati ochi in ochi cu opozitia?

de csabi la 9 februarie 2017 - 22:08

postacii au frika ca nu va mai pica la ei salaru din primarie daka se ascunde pe jenobacsika!
ce primar este ala care se ascunde dupa scrisul la neamuri si la consilieri si mai plateste pe ei din banul de la noi,

de unix la 9 februarie 2017 - 22:15

coane fanica ai ajuns la origini si iti miroase su coada? se apropie buletin de locul cu…arde?

de Poet la 11 februarie 2017 - 07:41

Spunem adevarul,dar totusi nu e liniste somnul,ca si pisicele cu cainele,nimic nu este rezolvate,cineva trebuie sa tace,si sstfel tigania sa fie oprita,dar si daca o sa continue,nu o sa svem viata mai buna.

Lasati un comentariu