Să ajutăm cu lemne de foc o persoană în suferinţă!

• publicat la: 9 ianuarie 2017
Să ajutăm cu lemne de foc o persoană în suferinţă!

Au trecut sărbătorile de iarnă dar sunt oameni care încă nu au primit  cadouri, nici măcar un lemn de pus pe foc! Valul de frig care a cuprins toată ţara a ajuuns şi la Carei. Cei săraci, cu pensii mici, sunt mai afectaţi decât alţii.

Să nu uităm de cei mai trişti ca noi !

O doamnă ce locuieşte pe strada Iuliu Maniu nr.3  are nevoie de ajutorul nostru, al  comunităţii careiene. Este văduvă, băiatul i-a murit la 24 de ani şi are doar un rinichi. Cu o pensie sub 500 de lei abia reuşeşte să supravieţuiască darmite să  pună deoparte bani pentru lemne. A depus o cerere la Primăria Carei dar  nu a primit nici răspuns şi nici lemne.

Potrivit celor declarate de  doamna Huszti, de la serviciul de Asistenţă socială a primit 100 de lei ajutor de lemne pentru o perioadă de 5 luni. Este răcită, are nevoie de medicamente  dar mai ales de lemne pentru foc. Nici butelie nu mai are pentru a putea folosi aragazul pentru că nu se mai ajunge cu puţinii bani din pensie.

Facem un Apel la toţi cei care pot să ajute această persoană cu câteva braţe de lemne. Gerul de afară se simte şi în bucătăria  curată. Doamna are o cameră şi o bucătărie iar toaleta este în fundul curţii.  Cu mâncarea se descurcă, mai umblă să lucreze cu ziua dar sănătatea ei este tot mai şubredă.

Să nu lăsăm un suflet  creştin să ajungă în situaţia femeii care a îngheţat în camera de la locuinţa primăriei  şi apoi a decedat .

Cei care aveţi posibilitatea să oferiţi lemne de foc vă puteţi deplasa pe strada Iuliu Maniu la nr.3, intraţi în curte, faceţi apoi la stânga şi intraţi pe culoar tot la stânga, la ultima uşă.

Să nu uităm de cei mai trişti ca noi !

https://www.youtube.com/watch?v=TVa5FHL6oGg

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu