Baschet: Victorie categorică la scor pentru juniorii din Carei

• publicat la: 26 martie 2017
Baschet: Victorie categorică la scor pentru juniorii din Carei

Ştiaţi că  în judeţul Satu Mare există un club de baschet pentru juniori care are înscrişi 400 de sportivi? Clubul se numeşte BC Magic şi va participa la tradiţionalul Campionat de Baby Baschet   de la Mangalia cu 3 echipe de fete şi 3 de băieţi.

Sâmbătă 24 martie 2017 a avut loc la Satu Mare un meci amical între tinerii baschetbalişti sătmăreni de la LPS şi careienii de la BC Magic. Sportivii  sunt din categoria de vârsă 10-11 ani.

Copii antrenaţi de  Florentina Timoc şi Herman Csaba  au câştigat  fără drept de apel , cu un scor zdobitor … 38 -4.

Meciul amical  a fost  unul de pregătire pentru Campionatul  de Baby Baschet care va avea loc la Mangalia în perioada 18-24 iunie.

Clubul BC Magic a luat fiinţă prin  fuziunea Primo Carei cu BC Magic Satu Mare.  LA BC Magic Carei  profesorii Florentina Timoc,  Csizma Robert şi Herman Csaba antrenează peste 90 de copii, fete şi băieţi. La nivel judeţean, prin clubul  BC Magic  sunt antrenaţi peste 400 de copii.

La Campionatul  de Baby Baschet   de la Mangalia clubul BC Magic  va participa cu 3 echipe de fete şi 3 de băieţi dintre care una de fete şi una de băieţi vor fi de la Carei. În următoarea perioadă premergătoare Campionatului de la Mangalia vor avea  loc mai multe  amicaluri în care micuţii vor încerca să intre în atmosfera de competiţie pentru a da un randament maxim la  momentul oportun.

Buletin de Carei mulţumeşte părinţilor pentru imagini.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu