Buletin de Carei a fost partener media la HR Summit Cluj-Napoca

• publicat la: 31 martie 2017
Buletin de Carei a fost partener media la HR Summit Cluj-Napoca

S-a incheiat  recent cea de-a 12-a editie a HR Summit de la Cluj Napoca. Pentru cei care nu sunt familiari cu evenimentul, HR Summit a găzduit din 2013 începând 11 ediţii de success ce au inclus un număr de peste 1000 de participanti de la 600 de firme. Aceste cifre au asigurat “titlul” de cel mai important eveniment regional din România dedicat management-ului resurselor umane.

Editia de anul acesta a avut ca temă centrală “Difficult times? SuperHeRoes are here!”. Incepţnd cu 29 martie, timp de 2 zile, participantii au avut oportunitatea de a participa la diferite workshop-uri, dezbateri, discutii si prezentări susţinute de 18 experţi în domeniu, din România dar şi din alte ţări. Subiectele abordate au fost variate, unele mai mult sau mai puţin tehnice.

Organizarea a permis ca cei prezenti să poată participa în cel mai interactiv mod posibil la toate activităţile mentionate mai sus. Toate acestea au reprezentat o sursă de informatii si de inspiratie necesară  pentru a putea evolua pe plan profesional în acest domeniu de activitate. Participantii au avut ocazia de a face schimb de idei, de informatii, de cunostinte si de date de contact, toate acestea într-o atmosferă foarte relaxantă si profesională în acelasi timp, propice creativităţii. HR Summit reprezintă o excelentă oportunitate de networking.

La ediţia din acest an Buletin de Carei a fost partener media .

Aşteptam cu nerăbdare o nouă ediţie de success a HR Summit, The Human Resources Conference.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu