Megyery Tamas Robert şi Biserica Sf.Anton de Padova din Carei

• publicat la: 5 martie 2017
Megyery Tamas Robert şi Biserica Sf.Anton de Padova din Carei

Dacă aţi crezut cumva că persoana care este Megyery Tamas Robert din Căpleni este deranjat de faptul că biserica Sf.Anton de Padova din Carei este exclusă constant de la sprijin financiar din partea Primăriei unde el ocupă funcţia de consilier personal al primarului Kovacs ei bine v-aţi înşelat. Nici nu cred că a fost vreodată la vreo  Liturghie la biserica noastră greco-catolică românească. Ceea ce nu îl împiedică  să  îşi  bată joc de  rânduiala din biserica  pe care o frecventez şi unde cânt în cor.

Nu contest că poate să fi făcut  o adevărată  pasiune  care îl face să uite până şi de cele sfinte.  După ce a făcut dovada cunoştinţelor sale despre ţinuta de vară de la seratele literare din Castelul Karolyi, Megyeryi  crede că îşi poate da cu părerea şi despre cum  ne aşezăm noi în biserică.  Comentariul postat la articolul legat de  Ziua anuală ecumenică de rugăciune de la Carei spune totul despre el. Neavând argumente  cu care să combată  adevărurile  din articolele Buletin de Carei acesta aplică  atitudinea suburbană  a amicului său pe care îl însoţeşte în sala de judecată în timpul programului său.

Megyery Tamas Robert, consilierul cu studii medii din Căpleni al primarului Kovacs intră cu nesimţire şi obrăznicie în viaţa  comunităţii spirituale din care fac parte.  Sâmbătă 4 martie 2017, la biserica de care aparţina avut loc o  zi de rugăciune ecumenică. Părintele paroh Cristian Tiba a făcut oficiile de gazdă pentru toate celealte culte care au dorit să participe.  Deoarece fac parte din cor particip la fiecare activitate importantă aşa cum s-a întîmplat şi sâmbătă 4 martie. Toate  imaginile de la eveniment au fost realizate de către fratele Virgil. Ulterior, toţi credincioşii au participat la o agapă comună într-o atmosferă cordială fapt ce denotă că politicieni ca Megyery sunt deranjaţi de  buna înţelegere, de acţiunile depuse în acest spirit tocmai pentru că pe timp de pace nu pot controla masa electorală de care au nevoie.

Rezultatul remarcabil al elevilor careieni de la Liceul Teoretic care au cucerit titlul de campion naţional şi vicecampion naţional la auncare suliţă la categoria lor de vârstă  nu a fost remarcat  de  persoana publică Megyery Tamas Robert din Căpleni.  Acesta nu a fost prezent nici la ziua de rugăciune de la biserica  Sf.Anton din Carei  dar are impertinenţa de a comenta despre locul credincioşilor în biserica de care aparţin.

Vă place cu ce se ocupă duminica un consilier personal al unui primar de municipiu, candidat în iunie 2016 pentru funcţia de consilier judeţean din partea UDMR?

Pagina oficială a primăriei de care răspunde  scârţâie din toate încheieturile şi multe secţiuni  sunt…goale în timp ce preocuparea sa de bază este  urmărirea de tip securisto-stalinist a Buletin de Carei şi a administratorului acestuia.

Pe când dezvăluiri la cald despre modul în care se folosesc banii careienilor din bugetul local pentru formaţiunea din care face parte  Megyery Tamas Robert ?

Vânătoarea declanşată împotriva mea şi a Buletin de Carei  de politicianul Megyery Tamas Robert  denotă doar deranjul provocat de dezvăluirile  potlogăriilor ce au loc în administraţia locală din care face şi el parte , plătit fiind din bani publici.  Activităţi ca Ziua Anuală de rugăciune ecumenică din Carei   nu sunt pe placul său pentru că aici nu  ţine nimeni seama de opinia sa  …. cine şi când să participe şi mai ales cine  şi unde să  se aşeze în biserică.

 

Daniela Ciută

comentarii

de Protestatarul din umra la 6 martie 2017 - 11:25

Cum sa fie privit ecumenismul cu ochi buni de cineva care promoveaza exclusiv maghiarismul.

Lasati un comentariu