Peşte viu găsim în Carei doar la Piaţa Agroalimentară

• publicat la: 20 martie 2017
Peşte viu găsim în Carei doar la Piaţa Agroalimentară

Suntem  în plin Postul Paştelui perioadă în care  credincioşii se vor abţine de la carne, ouă, lactate şi brânzeturi timp de 40 de zile, până la data de 16 aprilie, când vom sărbători Învierea. Postul Paştelui este cel mai aspru post din an, dar şi cel mai lung.

În Piaţa  Agroalimentară Carei au apărut trufandalele şi răsadurile de flori. Nu din abundenţă  dar găsim salată verde, spanac, gulioare, ceapă verde, ridichi de lună.

Nu lipseşte ceapa atât de anul trecut cât şi arpagicul sau cartofii.

Gospodarii cu grădini  din Carei vin şi cu borcane de zacusă, cu bulion sau ardei iuţi, gemuri de toate felurile sau salate de sfeclă şi varză murată. Toţi se plâng că sunt mereu ţinta controalelor  de orice fel  de parcă prezenţa lor deranjează în piaţa careienă.

Cei care au  trecut  astăzi prin piaţă au remarcat că în proporţie de 75% aceasta este ocupată cu haine şi produse industriale şi mai puţin cu micii producători agricoli sau gospodarii independenţi.

Singurul loc din municipiul Carei unde se  achiziţiona  la ora actuală peşte viu  este Piaţa Agroalimentară dar şi aici doar în zi de luni. Atunci vine o maşină din Bihor  cu peşte proaspăt de cea mai bună calitate.

Au apărut răsadurile de flori, panseluţele şi zambilele într-o varietate coloristică atrăgătoare.

Cei care preferă sucurile naturale în locul celor carbogazoase  pot găsi o ofertă completă la intrare principală din piaţă.

Gropile de la intrarea principală a pieţei agroalimentare sunt la locul lor, nederanjate de nimeni.

Buletin de Carei

 

comentarii

de bavaria la 20 martie 2017 - 21:19

nimic schimbat la piata din carei! ruginiturile de mese au ramass pe loc,gropile sunt mai adinci si blocurile mai jerpelite. si la mizil arata mai bine piata!

Lasati un comentariu