Când nici sportul nu mai e ce-a fost

• publicat la: 27 April 2017
Când nici sportul nu mai e ce-a fost

Învinși în dubla manșă de CSM București, cei de la Ferencvaros continuă războiul. Oficialii unguri l-au pârât la EHF pe antrenorul Per Johansson după declarațiile făcute la adresa fanilor maghiari.

CSM București a ajuns în Final Four, dar maghiarii de la Ferencvaros caută să se răzbune. Fosta adversară a CSM-ului l-a reclamat la EHF pe antrenorul “tigroaicelor” Per Johansson, după ce suedezul i-a numit fasciști pe suporterii maghiari.

Printr-un comunicat de presa, cei de la Ferencvaros s-au aratat revoltati de faptul ca antrenorul lui CSM Bucuresti i-a numit pe unii dintre fanii maghiari „fascisti si nazisti” pentru ca ar fi aruncat cu urina in Paula Ungureanu si apoi au jignit-o.

„Per Johansson a insultat in mod nejustificat mii de fani ai lui Ferencvaros, iar daca va fi necesar clubul nostru este pregatit sa ia masuri legale si sa atraga atentia Federatiei asupra comportamentului antrenorului de la CSM Bucuresti.

Vrem ca antrenorul sa-si ceara scuze imediat tuturor fanilor pe care i-a insultat. Daca nu o va face, vom lua legatura cu Federatia Internationala si cu organele competente”, se arata in comunicatul celor de la Ferencvaros.

In replica, Johannson a mentionat ca lucrurile chiar au stat asa cum le-a relatat initial.”Cei care au fost in sala si au atacat jucatoarele mele verbal si fizic nu au facut ceva normal. Au depasit limita! O sa stau in fata oricarui atac de tip fascist, fiindca nu poti sa tratezi asa nicio fiinta umana in asemenea mod”, a mentionat Johansson pentru Dolce Sport.

sursa dolce-sport.ro

Lasati un comentariu