Căpleniul dă clasă Careiului la sala de sport. Conducerea localităţii face diferenţa

• publicat la: 4 aprilie 2017
Căpleniul dă clasă Careiului la sala de sport. Conducerea localităţii face diferenţa

În perioada  31 martie – 2 aprilie 2017 a avut loc în municipiul Carei  turneul internaţional de handbal Memorialul Mircea Dohan, manifestare la care au participat efectiv peste 600 de  elevi . Pe tot parcursul competiţiei sportive au onorat cu prezenţa Cristian Gaţu , Valeria Motogna şi  Ştefan Birtalan, nume reprezentative  în handbalul mondial.

Datorită numărului mare de echipe participante  meciurile din grupe s-au jucat în mai multe locaţii adică în sălile de sport  din comunele din jurul Careiului. Una din acestea a fost comuna Căpleni unde  ne-am întâlnit la sală cu viceprimarul comunei, Grebur Pál . Din fericire pentru această manifestare dar nu numai, conducerea acestei comune nu are apucăturile UAT Municipiul Carei. Nici la manifestările spiritului de gospodar şi nici la cele de gazdă.

UAT  Municipiul Carei se încăpăţânează să promoveze doar obiectivele din Căpleni pe HARTA CAREI nu şi  spiritul gospodăresc al edililor acestei comune.

Concluziile le puteţi trage singuri.

Aşa arată sala de sport din Căpleni, intrarea şi împrejur….

viceprimarul şi asistenta mediacală …

Aşa arată sala de sport de la Carei de pe domeniul public….Diferenţa dintre cele două conduceri de localităţi o dau şi consilierii  sfătuitori ai acestora. Nici măcar nu putem fi acuzaţi de favoritism pe criterii etnice pentru că ambele localităţi în discuţie au primar şi viceprimari maghiari. Spiritul gospodăresc  este însă cel care face departajarea.

Aşa  sunt primiţi an de an  sutele de elevi sportivi  care ne onorează cu prezenţa la cel mai mare turneu  de handbal juvenil din  România! Măcar anul acesta a fost linişte şi nu au mai basculat camioane cu moloz în jurul săşii de sport  în timpul competiţiei cum au procedat în cursul ediţiei trecute.

Niciun consilier din alianţa conducătoare a oraşului nu a băgat nasul să vadă ce se întâmplă la astfel de manifestări sportive.

Felicitări conducerii comunei Căpleni pentru modul cum ştiu să îşi gospodărească localitatea.

 

Buletin de Carei

 

comentarii

de Horia Mărieș la 4 aprilie 2017 - 17:51

Proverbe românești:

*** “Omul sfinţeste locul (când pune suflet)!” ***
http://www.omulsfintestelocul.ro/

*** De unde nu-i (spirit gospodăresc, hărnicie, creier …), nici Dumnezeu nu cere!

Lasati un comentariu