De câţi ani are nevoie Primăria Carei pentru a-şi întăbula construcţiile?

• publicat la: 31 ianuarie 2018
De câţi ani are nevoie Primăria Carei pentru a-şi întăbula construcţiile?

Plătim sute de angajaţi la Primăria Carei dintre care aparatul de specialitate al primarului are peste 75 de  oameni şi aflăm că …două săli de sport construite de ani buni de zile  încă nu au fost întăbulate.

La Liceul Teoretic recepeţia nu a fost semnată după construirea ei pentru că existau deficienţe majore….ploua prin acoperiş, apa picura din prize, vestiare construite  ,,în doru lelii,,  aspecte despre care Buletin de Carei a scris la vremea respectivă.

La sala de sport din fosta curte a Apaserv încă nici acum nu există amenajată o cale de intrare decentă! Este singura sală de sport cu tribune din oraş, locul unde au loc competiţii internaţionale chiar şi unde vin ca invitaţi campioni mondiali sau naţionali. Sala Colegiului Tehnic Iuliu Maniu va fi trecută după întăbulare în administrarea Consiliului Local  dar având în vedere cine deţine majoritatea  va fi la fel ca în cazul administrării lacului de la Ianculeşti.

http://www.buletindecarei.ro/2017/04/capleniul-da-clasa-careiului-la-sala-de-sport-conducerea-localitatii-face-diferenta.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/luati-postati-acesta-este-evenimentul-sportiv-al-anului-in-municipiul-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/ospitalitatea-administratie-locale-la-memorialul-de-handbal-mircea-dohan.html

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu