Sâmbra Oilor la ediţia cu numărul 61

• publicat la: 25 aprilie 2017
Sâmbra Oilor la ediţia cu numărul  61

Sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ a găzduit marţi, 25 aprilie 2017, de la ora 13,00 o şedinţă de lucru privind pregătirea celei de-a 61-a ediţii a tradiţionalei sărbători câmpeneşti  Sâmbra Oilor.

La şedinţă au participat prefectul Darius Filip, preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, vicepreşedintele Ioan Rus, directorul de cancelarie al prefectului, Cecilia Marinescu, reprezentanţii Primăriilor Negreşti-Oaş şi Certeze, şefi de structuri din Ministerul Afacerilor Interne, directori de instituţii deconcentrate cu atribuţii în domeniul sanitar şi pentru siguranţa alimentelor, respectiv în cultură.

În cadrul întâlnirii de comandament prefectul Darius Filip a trecut în revistă măsurile specifice pentru fiecare instituţie în parte, stabilindu-se că fiecare autoritate este pregătită pentru evenimentul ce se va desfăşura duminică, 7 mai 2017, de la ora 12,00 pe dealul de la Huta Certeze şi Moişeni.

Următoarea întâlnire cu toţi cei implicaţi se va desfăşura miercuri, 3 mai 2017, de la ora 12,00 pe dealul de la Huta Certeze.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu