Înscrieri la cursul de surori organizat de Crucea Roşie Carei

• publicat la: 2 mai 2017
Înscrieri la cursul de surori organizat de Crucea Roşie Carei

Crucea Roşie Carei organizează o nouă serie de cursuri pentru surori. Durata cursurilor este de  2 luni, zilnic câte  2 ore.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să facă dovada absolvirii a minim 8 clase , să prezinte copiile diplomelor de studiu,  să aducă o adeverinţă de la medicul de familie care să ateste faptul că persoana interesată este aptă din punct de vedere fizic şi psihic, să aibă vârsta minimă de 16 ani şi să achite o taxă de 700 lei.

Cursurile vor avea loc la sediul Crucii Roşii Carei, situat pe str. 1 Decembrie 1918, nr 12, lângă “Cărţile de muncă”.

Cursanţii vor fi pregătiţi de lector dr.Olimpia Pava ,  în vederea prevenirii, recunoaşterii şi asigurării îngrijirilor de bază în caz de accidente, răniri, îmbolnăviri instantanee, situaţii pe care să le ţină sub control  până la sosirea şi preluarea pacientului de către personalul medical abilitat.

Practica se va ţine la Centrele de îngrijire din zona Carei.

La absolvirea acestor cursuri se obţine o diplomă de soră de Crucea Roşie  şi există posibilitatea de a lucra  ca infirmiere in unităţile medicale din România,  la îngrijirea la domiciliu a copiilor şi vârstnicilor, în unităţile de îngrijire de adulţi şi copii, sau în cele similare din străinătate, diplomele fiind recunoscute peste tot în lume, Crucea Roşie  naţională fiind  afiliată la Crucea Roşie  internaţională. Prin Crucea Roşie  Satu Mare se pot obţine informaţii pentru  locuri de muncă in străinătate.

Înscrierile  au loc în perioada  3-10 mai , între orele 8-15,   la tel  0744-606  379.

 

Buletin de Carei

comentarii

de maria la 3 mai 2017 - 15:11

Nu au nici o valoare acestei curs

de luko la 3 mai 2017 - 15:32

stai acasa atunci si fa nudli ca nici nu stii a scrie corect!

Lasati un comentariu