Dezastru pe străzile Careiului. Marea Asfaltare devine Marea Cârpeală

• publicat la: 14 iunie 2017
Dezastru pe străzile Careiului. Marea Asfaltare devine Marea Cârpeală

Ocupat cu plimbatul pe la hramurile bisericilor careiene primarul Kovacs   nu mai are putere să arunce un ochi şi pe străzile oraşului ca să observe că în proaspătul asfalt   se fac lucrări ce  se puteau face bine mersi înainte de Marea Asfaltare. Chestie de pregătire profesională, de competenţe cum se spune mai exact.

Priviţi fosta  stradă Mara , acum Ştefan Vonhaz. De 2 zile se lucrează pentru a remedia  nivelul gurilor de canal. Executanţii plătiţi de Primăria Carei nu sunt la curent cu noile metode  de pregătire a acestei operaţii înainte de  turnarea covorului asfaltic.

Maşinile trebuie să urce pe trotuar pentru a ocoli lucrările nesemnalizate de zile întregi.

De fapt, dacă e să fim corecţi până la capăt trebuie să specificăm că  drumurile locale le are trecute în fişa postului viceprimarul iar primarul trebuie doar să verifice dacă se achită  cum trebuie de sarcini.  Puteţi aprecia şi dvs., cititorii, cum se cheltuie banii publici luaţi cu împrumut de la bănci.

 

Buletin de Carei

n.r.- priviţi cum arată trotuarele din jurul Colegiului Tehnic Iuliu Maniu precum şi pereţii acestui liceu , fostă Prefectură  până în anul 1926.

Lasati un comentariu