Carei. Pietoni blocaţi în faţa locului unde doarme primarul de maşina Fundaţiei de Promovare a Turismului din Carei

• publicat la: 16 July 2017
Carei. Pietoni blocaţi în faţa locului unde doarme primarul de maşina Fundaţiei de Promovare a Turismului din Carei

Când vrei cu orice preţ să te faci de râs cu încercările de a masca realitatea cruntă te apuci de tastat…opinii păgubaşe . Priviţi cine vorbeşte despre ştrand şi  maşini parcate. Maşina Fundaţiei de promovare a turismului local este  folosită EXCLUSIV de către primarul Kovacs.

Un personaj plătit pentru diverse servicii de către Primăria Carei cu 2.500 lei lunar care trece sub tăcere faptul că apa termală folosită ca materie primă aducătoare de profit pentru ştrandul termal nu are încă autorizaţie legală. Adică a început procedurile de intrare în legalitate după  12 ani de la utilizare şi doar doar după ce Buletin de Carei a semnalat acest lucru. Deranjează? E simplu să faci profit fără să plăteşti pentru apa termală….

Acest articol a apărut ca urmare a acestui material de pe blogul creat de finul primarului împotriva numelui de Ciută.

https://opiniedecarei.com/2017/07/16/pietonii-pe-sosea-si-bolidul-pe-trotuar-s-a-intamplat-in-carei/

De peste 1 an de zile se încearcă vânzarea ştrandului termal deşi acesta a fost concesionat de către Primărie societăţii respective. Pentru astfel de ,,evenimente,, dar şi alte semnalări ale Buletin de Carei  nu se mai sesizează    Direcţia    economică  care  face rapoarte prin care vrea să ne convingă de  realităţile financiare  de la  realizarea parcului  din centru  deşi noi careienii ştim că parcul există pe acel loc  de peste 50 de ani?

Între timp,  prin faţa imobilului unde doarme primarul Kovacs  nu  poţi să treci  ca pieton atunci   când acesta vine cu maşina Fundaţiei de promovare a turismului local la adresa de pe strada Căplenilor. Da, primarul Kovacs circulă pe unde vrea şi când vrea cu maşina neinscripţionată încă  cumpărată pentru Fundaţia de promovare a turismului local. De cele mai multe ori aceasta o găsim în faţa locului său de domiciliu, imobil care este şi sediu de firmă.

Priviţi ultima maşină din parcare, cea cărămizie care stă nemişcată în acel loc de ani de zile. În mod curios Poliţia Locală, care are sediul peste drum, nu se sesizează şi nu îi atrage atenţia. Că doar şi ei primesc salarii de la Primărie.

Reclama gratuită făcută consilierului Ciută scoate şi mai mult în ecidenţă faptul că acesta este independent financiar, are aceeaşi firmă de producţie din 1991 iar produsele sale fac parte din cataloage internaţionale de profil. Consilierul are mereu plăţile la zi pentru orice fel de taxă şi impozit iar angajaţii lui au forme legale de angajare şi nu sunt nevoiţi să se ascundă prin te miri ce depozite când vine în control ITM. Mai mult, acesta deţine proprietăţi pe numele lui personal, nu este nevoit să apeleze la copii, gineri sau alţi membrii de familie.

Încercările de a executa public Buletin de Carei sau pe consilierul Ciută  denotă disperarea care a cuprins conducerea Primăriei  Carei în urma materialelor publicate de Buletin de Carei sau a intervenţiilor consilierului Ciută în şedinţele de CL. Dar mai ales în urma colaborării cu cetăţenii careieni care ne semnalează toate neregulile şi trimit imagini de la faţa locului!

Pe când un material pe blogul finului primarului depre concluziile Camerei de Conturi Satu Mare în urma auditului de la Primăria Carei? De ce oare Primăria Carei nu face public Raportul Camerei de Conturi Satu Mare? De ce atâta mister?

Pe când o dezminţire pentru cele publicate de  Buletin de Carei legat de folosirea banilor careienilor pentru reabilitare sediu UDMR Carei sau pentru plata a peste 2 milioane de euro pentru o clădire nefinalizată care este Primăria şi care s-a umplut între timp de igrasie datorită lucrărilor de mântuială prestate de executant?

S-a revoltat cineva din grupul de inters din jurul conducerii Primăriei Carei de calitatea lucrărilor de asfaltare din Carei? Sau de prăpădirea banului public? Am ratat vreun  articol de genu’ ? Mai are presa de casă şi alte subiecte despre care doreşte dezvoltare, informaţii noi sau din arhiva noastră? Aşteptăm cu interes şi abordarea de subiecte care să ateste realizările  din domeniul profesional  sau extraprofesional ale scribilor sau ale primarului Kovacs.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu