Cât costă reparaţia unui Renault Fluence de la Primăria Carei?

• publicat la: 3 septembrie 2018
Cât costă reparaţia unui Renault Fluence de la Primăria Carei?

Maşina Renault a primarului, pardon, a Fundaţiei de promovare a turismului local, este de negăsit în ultima perioadă.

Nici în faţa Primăriei nu se vede şi nici în faţa casei de pe Căplenilor nu este parcată. Se justifică atunci de ce am văzut parcat în faţa intrării din Primărie Mercedes ul negru.

Potrivit unor surse din Primărie, autoturismul Renault Fluence a fost dus la reparaţii în Ungaria. Ulterior a sosit şi …factura. Dacă ar fi să dăm crezare surselor atunci suma ce trebuie achitată se ridică la echivalentul a 40 de mii de lei.

Frumoasă sumă….pentru  un autoturism cumpărat cu 13 mii de euro în 2012. Dar pentru că suma e prea mare pentru a fi şi adevărată solicităm UATM Carei să facă publică factura de reparaţii a autoturismului Renault Fluence , factură din care se va vedea şi diagnosticul pentru care a avut nevoie de ,,tratament,,.

http://www.buletindecarei.ro/2012/12/fundatia-grof-karoly-vrea-un-renault-masina-de-vot-udmr-aproba.html

Deşi bunul a fost cumpărat pentru Fundaţia de promovare a turismului local nu a fost inscripţionat niciodată în acest sens şi nici nu a fost folosit de membrii fundaţiei în scopul promovării turismului local.  Kovacs Eugen a avut grijă ca să ţină maşina mereu ocupată cu problemele sale. De ce nu îşi cumpără primarul Kovacs maşină pe numele său personal şi are nevoie de artificii în care să implice Fundaţia de promovare a turismului?

Dacă Primăria Carei a plătit reparaţiile la autoturismul în cauză şi dacă tot e vorba de banii noştri măcar să ştim şi noi pe ce se cheltuie. Indiferent că e vorba de 40 de mii de lei sau doar de 900 de lei.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/careienii-platesc-pentru-masina-fundatiei-de-turism-folosita-doar-de-primar-primarul-tace-barbateste-cu-blogerii-aserviti.html

Lasati un comentariu