Răspunsul ContiTech la solicitarea Buletin de Carei: Investiție de 1,8 milioane de euro făcută de Continental la Carei în staţia de epurare a apei

• publicat la: 7 iulie 2017
Răspunsul ContiTech la solicitarea Buletin de Carei: Investiție de 1,8 milioane de euro făcută de Continental la Carei în staţia de epurare a apei

Urmare a solicitării Buletin de Carei din data de 22  iunie 2017, h12,19   de date referitoare la existenţa staţiilor de epurare  la  ContiTech Fluid Automotive Romania S.R.L. Carei , am primit  un  mesaj în data de 23 iunie prin care eram anunţaţi că …,,La sfarsitul luni Iunie, inceputul luni Iulie va aparea o comunicare nationala in cea ce priveste statia de epurare. Cu stima/Best regards/Mit freundlichen Grüssen/Tisztelettel, Daniel Petrica Lazar,,

 Vă redăm în continuare comunicarea promisă în 23 iunie 2017-

Stația de epurare are capacitatea de 1200 m3 / zi

· Va elimina poluarea oferind locuitorilor din zonă un mediu mai sănătos· Lucrările la noua stație au durat un an
 Carei, 7 iulie 2017.
ContiTech Carei, lider tehnologic în sectorul auto, a inaugurat stația de epurare a apei reziduale a fabricii.
Unul dintre liiderii mondiali în tehnologia cauciucului a investit peste 1,8 milioane de euro în stația de epurare care va trata apa reziduală în reactoarele biologice proprii, asigurându-se astfel optimizarea indicatorilor de calitatea a apei în parametrii agreați în conformitate cu legislația în vigoare.
„Aceasta investiție a fost necesară deoarece, prin tratarea apei uzate și încadrarea acesteia în indicatorii de calitate, poluarea va fi eliminată și se va conserva mediul înconjurator. Obiectivul principal al acestui proiect este să ofere locuitorilor din zonă un mediu mai curat. Beneficiarii investiției sunt atât angajații companiei ContiTech Carei, cât și locuitorii din zonă”, a declarat Andreas Witkowski, director general al ContiTech Carei.
Lucrările la noul spațiu au durat un an.
În aceasta unitate vor lucra patru operatori care vor asigura buna funcționare a echipamentului și vor supraveghea, verifica și întreține stația.Proiectul din Carei include o construcţie modernă pentru tratarea și deversarea apei uzate, echipată cu tehnologie de ultimă generație.ContiTech Carei are aproape 2.000 de angajați.
Compania a investit peste 45  milioane de euro în locația din județul Satu Mare.
.
Buletin de Carei vă aduce la cunoştinţă că activitatea acestei unităţi a demarat în anul 2001. Inaugurarea  staţiei de epurare nu a fost  făcută în prezenţa vreunui invitat. Careienii aşteaptă şi etapa asigurării  unui mediu sănătos faţă de cel  ,,mai sănătos,,  oferit în prezent  conform comunicatului.
.
Buletin de Carei

comentarii

de Sandu la 8 iulie 2017 - 10:25

si de 16 ani unde au ajuns deseurile de la sectiile din fabrica?????de ce ne inecam cu aerul si de se imbolnaveste asa cei care lucra la fabrica????

Lasati un comentariu