Festivalul de Jazz „CASTLE JAZZ FEST”, Carei 2017

• publicat la: 3 august 2017
Festivalul de Jazz „CASTLE JAZZ FEST”, Carei 2017

Miercuri, 2 august 2017, în Parcul Dendrologic din Carei a debutat prima ediţie a Festivalului de Jazz „CASTLE JAZZ FEST”, organizat de Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural al Municipiului Carei, în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, în cadrul evenimentului „CAREI FEST 2017”.

Festivalul a fost deschis de recitalul acustic al celor de la Écska și Huba din Budapesta, care au interpretat cu dezinvoltură şi multă pasiune o serie de piese cunoscute, toate având ca principal ingredient blues-ul , după care Sárik Péter Trió, alături de solista Szőke Nikoletta au oferit un spectacol greu de uitat pentru cei prezenţi în parcul din Carei. Virtuozitatea instrumentiștilor şi vocea plină de forţă a solistei au impresionat publicul încă de la primele acorduri. Trioul alături de solistă au interpretat atât prelucrări ale unor hituri cunoscute din anii ’60 – ’80, cât şi creaţii proprii.

Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett şi Adrian Ştefănuţi.

Festivalul de jazz „CASTLE JAZZ FEST” continuă joi, 3 august 2017, cu alte două concerte care se anunţă cât se poate de interesante: concertul duo-ului sătmărean Essential Notes, urmat de concertul formației JAZZAPPELLA din Bucureşti. Primul concert va începe la ora 20.00, iar cel de-al doilea la ora 21.00.

 

 

Lasati un comentariu