ASTRA Carei mulţumeşte celor care au donat deja pentru realizare bust Mihai Eminescu

• publicat la: 13 august 2017
ASTRA Carei mulţumeşte celor care au donat deja pentru realizare bust Mihai Eminescu

Campania de strângere de fonduri  pentru  realizarea bustului lui  Mihai Eminescu se află în plină desfăşurare. ,,Daţi 5 lei pentru Eminescu la Carei,,   a  găsit înţelegere atât la pesoane fizice cât şi juridice.

ASTRA, Despărţământul Carei, mulţumeşte celor care au contribuit până acum cu sume  de bani pentru realizare bust Mihai Eminescu.  Din sumele strânse a fost plătit avansul  pentru sculptor.

Ne mai lipsesc  din păcate încă 15 mii de lei pentru a  achita lucrarea.  Numeroasele avize necesare au presupus  şi ele cheltuieli.  Mulţumiri alese  din partea ASTRA Carei pentru susţinători, pentru cei care au mediatizat solicitarea noastra  de strângere de fonduri.

http://www.buletindecarei.ro/2017/06/dati-5-lei-pentru-eminescu-la-carei-campanie-de-strangere-de-fonduri.html

La terminarea lucrării vom face publică lista cu cei care au donat  sume de bani pentru ca să avem la Carei un bust al  nemuritorului poet naţional   Mihai Eminescu.  Acesta va  fi amplasat  în părculeţul dintre Parchetul  de pe lângă Judecătoria Carei şi fosta Bancă agricolă.

Amplasarea unui bust al lui Mihai Eminescu în municipiul Carei a fost solicitată din nou în cursul acestui an  de către Asociațiunea  Transilvană pentru Literatura Română și Cultura Poporului Român, ASTRA, Despărţământul Carei, la doi ani de la prima iniţiativă.

La şedinţa din 24 februarie 2015 , consilierii majoritari au votat împotriva amplasării bustului lui Mihai Eminescu la Carei dar după 2 ani, în 3 mai 2017 aceştia au revenit asupra deciziei  pripite din iarna lui 2015.  ASTRA Carei le  mulţumeşte  pentru  decizia lor de  la şedinţa din 3 mai 2017.  Careiul este  de fapt  un oraş multicultural.

http://www.buletindecarei.ro/2015/02/udmr-carei-interzice-statuia-lui-eminescu-in-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/bustul-lui-mihai-eminescu-de-la-carei-a-fost-dorit-doar-de-astra-carei.html

ASTRA, Despărţământul Carei

Cei care  doresc să  contribuie pentru realizarea bustului lui Mihai Eminescu la Carei o pot face în contul

RO47RNCB 0227 0182 4739 0001

deschis la BCR Sibiu, codul de identificare fiscală fiind   4405910. La Destinaţia sumei vă rugăm să notaţi…pentru Eminescu la Carei.

Pentru donaţii în numerar ne puteţi contacta la telefon 0745632939  pentru a stabili  când puteţi  ridica   chitanţa.

Lasati un comentariu