Marea Asfaltare din Carei sau Marea înălţare a drumului faţă de trotuar. Imagini cu calitatea lucrărilor

• publicat la: 21 iulie 2017
Marea Asfaltare  din Carei  sau Marea înălţare a drumului faţă de trotuar. Imagini cu calitatea lucrărilor

Buletin de Carei vă oferă imagini de pe recent asfaltata strada  Stadionului care duce la stadionul Victoria. Locuitorii au semnalat faptul că asfaltarea a înălţat nivelul drumului peste cel al trotuarului astfel că în cazul unei ploi apa  va intra în curţile lor. Cine a fost diriginte de şantier la această lucrare ?

Cele peste 5 milioane de euro luate ca şi credit pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare din Carei vor fi  returnate   din banii careienilor pentru astfel de lucrări.

 

Buletin de Carei

comentarii

de hihihi la 21 iulie 2017 - 18:34

ce mai poze se pun pe pagina de la primarie cu aszfaltozas ca ai impresia ca esti in america da pe strazile din carei e dezastrul!!!!!

de poet careian la 22 iulie 2017 - 10:44

marea asfaltare,marea renovare,ce mai trebuie uitate, si pe saracii care nu au case,si uite cum sa ceara 50 de bani de la fiecare,bucurati va de viata,ca o sa vine vremuri mai saraca.

de marta la 22 iulie 2017 - 12:53

cum sa ne bucuram de viata daca mai marii orasului fura din calitatea lucrarilor si nu penalizeaza constructorul pentru asa o bataie de joc???!!!
ar trebui sa dea banii inapoi sau sa refaca din nou lucrarea. domnul sau doamna care scrie este un ipocrit sau ipocrita pentru ca la casa personala precis ca nu accepta lucrari de mantuiala cand vine zugravul …de ce credeti ca la oras este altfel? dece un primar care a falimentat 4 firme credeti ca stie cum sa gospodareasca banii orasului daca ai lui nu a fost in stare?

Lasati un comentariu