Recompensă în bani

• publicat la: 15 noiembrie 2017
Recompensă în bani

Update- Încă aştept materialele semnate de mine în care scriu…,,împotriva maghiarilor,,.  Chiar nu găsiţi de 2 zile ceva?

.

Acord o recompensă în bani pentru cine  aduce un material  scris…,,împotriva maghiarilor,,  semnat de mine.

Vă rog să menţionaţi şi minutul din înregistrarea de la Carei cu momentul folk  Andrei Păunescu unde s-a vorbit sau au fost făcute  instigări împotriva maghiarilor.

În timp ce la Carei a fost declanşat un linşaj mediatic împotriva mea  de susţinătorii unui primar datornic, pentru un motiv care nu a fost  argumentat cu probe până în prezent, primarul din Satu Mare , Kereskeny Gabor,  mă invită alături de alţi preşedinţi de asociaţii la consultări  pentru întocmirea programului pentru sărbătorirea Centenarului Marii Uniri.

Îmi asum materiale în care afirm cu subiect şi predicat despre paguba de peste 57 miliarde de lei adică 5,77 milioane  RON  constatată la Primăria Carei ,  despre modificarea parţială a obiectivului  din Carei pentru care au fost primite fonduri eruopene nerambursabile, despre amplasarea  panoului   din centrul Careiului cu informaţii  false despre Carei  şi multe alte nereguli din cadrul administraţiei locale.

Daniela  Ciută

 

Lasati un comentariu